امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

خبر خوش وزیر آموزش و پرورش درباره رتبه بندی معلمان

خبر خوش وزیر آموزش و پرورش درباره رتبه بندی معلمان وزیر آموزش و پرورش گفت: طرح رتبه‌بندی معلمان را بیشتر همسان‌سازی حقوق می‌دانم که در جزئیات آن، ابهاماتی است و باید برطرف شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 11
کد خبر: ۱۱۳۰۵۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، یوسف نوری در حاشیه آیین تجلیل از دانش‌آموزان و هنرجویان پژوهشگر و فناور برگزیده کشور که در تالار فرهنگ برگزار شد، در پاسخ به پرسشی مبنی بر گلایه معلمان از روند تصویب و اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان، اظهار کرد: در مجلس و دولت درباره رتبه‌بندی صحبت کردیم و به نظرم این هفته در دستور کار مجلس باشد؛ قطعا برای همسان‌سازی حقوق معلمان باید تلاش‌هایی انجام شود و ما هم از ابتدا پیگیر بودیم.

وی با بیان اینکه روی جزئیات، ابهاماتی هست که باید برطرف شود، گفت: این طرح را بیشتر همسان‌سازی می‌دانم تا رتبه بندی. چون رتبه‌بندی باید سند بیاید و بعد روی آن سند مستقر شود که اثرش را روی کیفیت آموزش بگذارد و به حق معلم هم توجه شود. هرچند اکنون تحت عنوان رتبه‌بندی در مجلس است و کار در این قالب جلو می‌رود.

وزیر آموزش و پرورش درباره مشکل کمبود معلم با توجه به حضوری شدن کلاس‌ها گفت: ما کلاس بدون معلم نباید داشته باشیم. به هر طریقی شده باید معلمی را پیدا کنیم و از ظرفیت‌های مختلف استفاده کنیم که کلاس درس ما بدون معلم نماند.

نوری درباره گلایه برخی دانش‌آموزان که در فضای مجازی آموزش دیده اند و امتحانات نیمسال اول شان حضوری شده است، اظهار کرد: امتحان حضوری برای همه است. باید به تدریج به سمت حضوری شدن با رعایت پروتکل‌ها برویم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
فرهنگی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۰
0
0
اگر همسان سازی است پس چطوری می خواهند و بر چه اساس حقوق ها را اضافه کنند.سهمیه بندی افزابش حقوق تا حالا نبود یک شبه این بی قانونی را کی نوشته...ٔ.
Tyu5
Germany
۱۴:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۰
0
0
کجای این خبر خوش بود
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار