مرکل: درقبال ایران وحدت نظر داریم اما ضعیف عمل کردیم-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است
در مصاحبه با روزنامه زوددویچه سایتونگ؛

مرکل: درقبال ایران وحدت نظر داریم اما ضعیف عمل کردیم

صدراعظم آلمان در اظهارنظری قابل تامل ابراز خرسندی کرد که برخلاف جنگ عراق، این بار اروپا در قبال ایران موضعی متحد و مخالف با آمریکا اتخاذ کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۳۹۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در مصاحبه با روزنامه زوددویچه سایتونگ از لزوم بازتعریف وضعیت اروپا در مواجهه با تغییرات جهان سخن گفت و از اتحاد کشورهای قاره سبز درباب موضوع ایران استقبال کرد.

با این حال، وی تاکید کرد که با وجود وحدت‌نظر، اروپا در مواجهه با مسئله ایران ضعیف عمل کرده است چراکه با توجه به نقش دلار به عنوان ارز پیشرو جهانی، علیرغم همه تلاشی که برای نجات برجام می‎کند؛ به دشواری از پس رویارویی با تحریم‎های آمریکا برمی‎آید.

با این حال، وی تاکید کرد که آلمان، فرانسه و انگلیس در قبال برجام رویکرد متفاوتی را نسبت به آمریکا اتخاذ کرده‌اند و افزود که علیرغم همه اختلاف نظرها، اروپا در این زمینه (حفظ برجام) با چین و روسیه، اشتراک منافع دارد.

وی در بخشی از اظهارات خود با اشاره به توافق هسته‎ای ایران تاکید کرد: اینکه اروپا برخلاف جنگ عراق، دیگر درقبال چنین مسئله مهمی دچار تفرقه نیست، به نوبه خود ارزشمند است.

گفتنی است فرانسه و آلمان مخالف همراهی با آمریکا در تهاجم نظامی سال ۲۰۰۳ علیه عراق بودند حال آنکه برخی دیگر از کشورهای اروپایی نظیر انگلیس و لهستان از موضع واشنگتن دفاع کردند.

منبع : مهر
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار