سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

رهبر انصارالله: مخالف سازش و ائتلاف با دشمن صهیونیستی هستیم

رهبر انصارالله: مخالف سازش و ائتلاف با دشمن صهیونیستی هستیم عبدالملک الحوثی در این باره گفت که برخی کشورها تلاش دارند چهره دیگری از رژیم صهیونیستی جعل کرده و زشتی‌هایش را بپوشانند و این رژیم را به عنوان دوستی که باید با آن ائتلاف و همزیستی کرد معرفی می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 27
کد خبر: ۱۲۴۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر سید عبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن امروز (یکشنبه) به مناسبت سالروز شهادت و ترور «حسین بدرالدین الحوثی» به سخنرانی و بیان آخرین مواضع در خصوص تحولات داخلی و منطقه‌‌ای پرداخت.

به نوشته وبگاه شبکه المسیره، رهبر مقاومت یمن در سخنان امروز خود، شهید حسین بدرالدین الحوثی را پرچمدار طرح قرآنی و عدالت دانست و به مواضع وی در حمایت واضح از فلسطین و مخالفت با سازش و ائتلاف با دشمن صهیونیستی اشاره کرد.

عبدالملک الحوثی در این باره گفت که برخی کشورها تلاش دارند چهره دیگری از رژیم صهیونیستی جعل کرده و زشتی‌هایش را بپوشانند و این رژیم را به عنوان دوستی که باید با آن ائتلاف و همزیستی کرد معرفی می‌کنند. اما کسانی که در راه سازش قدم برداشته‌اند، علیه جریان مقاومت فلسطینی شده‌اند.

او افزود: «در ادامه رسانه‌های دشمن که همراه سازش و علیه فلسطین اقدام می‌کنند، دست به تبلیغ علیه مجاهدین فلسطینی زده و آن‌ها را عامل ایران معرفی می‌کنند. جریان‌های وابسته به تمامی مظاهر مردم فلسطین توهین کرده و موضع اسرائیل را تبلیغ می‌کنند به گونه‌ای در داخل امت اسلام جریان‌هایی شکل گرفته که دست به تبلیغ منفی علیه تمامی اصول و بدیهیات تصمیم‌ساز کشورهای عربی و اسلامی می‌زنند.»

الحوثی یکی از اقدامات جریان‌های حامی صهیونیست‌ها را دشمنی با حزب‌الله و مبارزه رسانه‌ای، سیاسی، اقتصادی و مالی و تلاش برای محاصره این گروه دانست و افزود: «حزب‌الله مقاومت پیروزی‌های عظیمی برای تمامی امت به ارمغان آورده و آبروی امت را در مبارزه با دتشمن اسرائیلی حفظ کرده است.»

او تأکید کرد: «جریان‌های وابسته به دشمن، همچنین دست به مقابله با سوریه، عراق، ایران و مردم مظلوم بحرین و مردم مظلوم ما می‌زنند و با دشمنان امت ائتلاف کرده‌اند.»

رهبر انصارالله یمن، راه و مسیر شهید حسین بدرالدین الحوثی را حمله به جریانات و نیروهای مزدور به دشمن صهیونیستی و آمریکایی دانست و گفت که او این مسیر را بر اساس آموزه‌های قرآنی پیش می‌برد.

او گفت که دشمنان آمریکایی و اسرائیلی نمی‌خواهند هیچ تحرک جدی و صدای آزادی‌خواه مانع طرح‌های آن‌ها شود و دشمنی آن‌ها به دلیل عقاید دینی امت اسلام و چشم‌انداز فکری و راهبردی آن است.

به گفته وی آمریکا، فروپاشی کامل و تسلیم همه جانبه امت اسلام را تضمینی برای امنیت رژیم صهیونیستی می‌داند و تلاش دارد تا همه امت خدمتگزارش باشند

عبدالملک الحوثی در ادامه افزود: « آمریکا و اسرائیل با حقارت به حکومت‌های سعودی و امارات و آل خلیفه در بحرین و تمامی سازشکاران نگاه می‌کنند. آن‌ها ارزشی برای این حکومت‌ها قائل نیستند و تنها آن‌ها را ابزار خود می‌دانند.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار