منظور زلنسکی از تبدیل اوکراین به اسرائیل چه بود؟-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

منظور زلنسکی از تبدیل اوکراین به اسرائیل چه بود؟

یک تحلیلگر آمریکایی درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور اوکراین در زمینه تبدیل کشورش به «اسرائیل بعدی» به گمانه‌زنی پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 10
کد خبر: ۱۲۸۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری «هیل» روز یکشنبه یکی از اظهارات اخیر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین درباره تبدیل دولت خود به چیزی شبیه به رژیم صهیونیستی را زیر ذره‌بین قرار داد.

هفته گذشته بود که زلنسکی اعلام کرد اوکراین قصد دارد از مدل رژیم صهیونیستی پیروی کرده و به‌جای تبدیل شدن به کشوری بی‌طرف مانند سوئیس، به کشوری تماماً نظامی تبدیل شود.

رئیس جمهور اوکراین در این‌باره گفت: «تعجبی نخواهد داشت که نیرو‌های مسلح و گارد ملی ما در تمام ادارات، مغازه‌ها و سینما‌ها حضور داشته باشند و تمام مردم سلاح در دست داشته باشند. اطمینان دارم که مسئله امنیت ظرف ده سال آینده اولویت شماره یک ما خواهد بود».

اظهارات زلنسکی در حالی مطرح شده‌اند که رژیم صهیونیستی درخواست اوکراین برای دریافت سامانه موشکی «گنبد آهنین» را رد کرده و اجازه نداد آمریکا خشاب‌های این سامانه را به کی‌یف ارسال کند.

«کتی هالپر» روزنامه‌نگار آمریکایی درباره این اظهارات زلنسکی به هیل گفت: «جالب این است که می‌توان فهمید که چرا او می‌گوید باید ارتش داشت، اما عجیب این است که چنین فرهنگ مسلحانه افراطی را شکل داده یا ایجاد آن را پیش‌بینی می‌کند».

به گفته هالپر، زلنسکی با این اظهارات قصد دارد پیامی را منتقل کند. این تحلیلگر آمریکایی به هیل گفت: «فکر می‌کنم که او احتمالاً در حال ارسال پیامی به مخاطب آمریکایی، مخاطب اسرائیلی و شاید جماعت راست گرای اوکراین که باید آن‌ها را راضی کند».

او در ادامه گفت: «تصور قدم زدن مردم اسلحه به دست در سوپرمارکت‌ها و سینماها، روش عجیبی برای به تصویر کشیدن چنین پیامی است».

به گفته این تحلیلگر آمریکایی احتمالاً زلنسکی قصد دارد این پیام را به آمریکا مخابره کند که می‌تواند متحد با ارزشی برای این کشور باشد.

هالپر در این‌باره گفت: «فکر می‌کنم او تلاش می‌کند این پیام را به ایالات متحده و اسرائیل برساند که می‌تواند متحد موثری باشد. او همچنین به وضوح این پیام را مخابره می‌کند که قرار نیست از مواضع خود عقب‌نشینی کند».

اشاره زلنسکی به‌عنوان یک فرد یهودی، به وضعیت کنونی در فلسطین اشغالی است که در آن شهرک‌نشینان آزادانه سلاح حمل می‌کنند و همواره جوی امنیتی بر آن حاکم است.

با وجود تلاش اوکراین برای برقراری روابط نزدیک با رژیم صهیونیستی، در خلال تشدید درگیری‌های اوکراین طی هفته‌های گذشته، کار دو دولت تا احضار سفرای یکدیگر نیز رسیده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار