عربستان و پاکستان در زمینه امنیتی یادداشت تفاهم امضا کردند واکنش قاطع وزیر خارجه کشورمان به اظهارات سخیف وزیر دفاع اسرائیل غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط اسرائیل کاخ سفید: ایران و آمریکا فرصت خوبی برای دستیابی به توافق هسته‌ای دارند عون: ما نه تسلیم شده‌ایم و نه از حقوق خود چشم‌پوشی کرده‌ایم! وزیر جنگ اسرائیل: ارتش ما در لبنان باقی خواهد ماند ادعای ترامپ: جلسه خوبی با طرف ایرانی داشتیم؛ ضربات مهلکی زدیم نتانیاهو: تا زمان خلع سلاح حزب‌الله، در جنوب لبنان باقی می‌مانیم اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب الله لبنان ونس: مذاکرات فنی با ایران در جریان است قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران تحت هیچ شرایطی از حقوق خود در تنگه هرمز کوتاه نمی‌آید پاسخ عراقچی به وزیر آمریکایی؛ ثابت کردید شایستگی میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی را ندارید حضور نتانیاهو و کاتس در خاک لبنان ادعای العربیه: ایران تا یک‌شنبه آینده ۳ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده را دریافت می‌کند فرمان اجرایی ترامپ درباره مسئله شهروندی آمریکا توسط دیوان عالی رد شد

افزایش بهای نفت در بازار جهانی

افزایش بهای نفت در بازار جهانی بهای هر بشکه نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال، هم برای تحویل در ماه مه، با چهار دلار و ۱۷ سنت معادل حدود چهار و ۲۲ صدم درصد افزایش نسبت به معاملات پیشین، به ۱۰۲ دلار و ۶۴ سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس آمار پایگاه اینترنتی اویل پرایس در معاملات روز سه شنبه، تا ساعت ۱۶:۰۰ به وقت تهران، بهای نفت در بازار معاملات نفتی جهان روند افزایشی داشت.

به گزارش پایگاه اینترنتی اویل پرایس، بهای هر بشکه نفت خام سبک و ‏‏شیرین وست تگزاس اینترمیدییت‏ برای تحویل در ماه مه، با سه دلار و ۷۸ سنت معادل حدود چهار و یک صدم درصد افزایش نسبت به معاملات پیشین، به ۹۸ دلار دو ۸۷ سنت رسید.

بهای هر بشکه نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال، هم برای تحویل در ماه مه، با چهار دلار و ۱۷ سنت معادل حدود چهار و ۲۲ صدم درصد افزایش نسبت به معاملات پیشین، به ۱۰۲ دلار و ۶۴ سنت رسید.

بهای سبد نفت اوپک (انواع مختلف نفت خامی که توسط کشور‌های عضو اوپک تولید می‌شود) نیز برای تحویل در همین تاریخ، با ۹۰ سنت معادل حدود ۹۰ صدم درصد افزایش نسبت به معاملات پیشین، به ۱۰۱ دلار و دو سنت رسید.

شایان ذکر است جنگ میان بزرگترین صادرکننده سوخت فسیلی و یکی از بزرگترین صادرکنندگان گندم و دانه‌های روغنی جهان، کل اقتصاد دنیا را با رشد کندتر و تورم سریعتر مواجه کرد. روسیه و اوکراین تولیدکنندگان عمده کالا هستند و این جنگ باعث افزایش قیمت‌های جهانی به ویژه در حوزه نفت و گاز طبیعی شده است. هزینه‌های مواد غذایی افزایش یافته و گندم که اوکراین و روسیه ۳۰ درصد از صادرات جهانی آن را تشکیل می‌دهند، به رکورد قیمتی رسیده است.

کریستالینا جورجیوا، مدیرعامل صندوق بین المللی پول اخیراً در یک نشست توجیهی در واشنگتن به خبرنگاران گفت: ما در جهانی با مشکلات فراوان و شوک‌های بزرگ زندگی می‌کنیم. ما به قدرت جمعی برای مقابله با مشکلات آینده نیاز داریم.

در حالی که برخی از اثرات ممکن است به طور کامل برای چندین سال مورد توجه قرار نگیرند، در حال حاضر نشانه‌های واضحی وجود دارد که نشان می‌دهد جنگ و در نتیجه جهش هزینه‌های کالا‌های اساسی، ایجاد تعادل ظریف بین مهار تورم و حمایت از اقتصاد را برای سیاست‌گذاران در برخی کشور‌ها دشوارتر می‌کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار