بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

عربستان: تا مسئله فلسطین حل نشود، عادی سازی با اسرائیل در کار نیست

وزیر خارجه عربستان سعودی تاکید کرد، عربستان مادامیکه مسئله فلسطین حل و فصل نشود روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی سازی نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 25
کد خبر: ۱۳۵۳۷۰

به گزارش راهبردمعاصر، به نقل از روسیا الیوم، فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان در پاسخ به سوالی در مجمع جهانی اقتصاد داووس درباره موضع ریاض نسبت به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی گفت، تا زمانیکه مسئله فلسطین حل و فصل نشود عادی سازی در کار نخواهد بود.

بن فرحان پاسخ داد: هیچ چیزی در نگاه ما نسبت به این موضوع تغییر نکرده است، عادی سازی نتیجه نهایی نیست، بلکه نتیجه نهایی برای یک مسیر است.

وی افزود: عربستان بود که ابتکار صلح عربی را (در اجلاس سران کشورهای عربی در بیروت در سال ۲۰۰۲) ارائه کرد و این طرح به عادی سازی کامل بین اسرائیل و منطقه منجر خواهد شد. اما تا زمانی که مسئله فلسطین حل نشود، نمی‌توانیم روابط را با اسرائیل عادی سازی کنیم.

این طرح برقراری روابط عادی میان کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی را پیشنهاد می‌کند، اما در صورتی که این رژیم از سرزمین‌های عربی اشغال شده از سال ۱۹۶۷ خارج شود و تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی با پایتختی قدس شرقی را بپذیرد و راه حل عادلانه‌ای برای مسئله پناهندگان ایجاد شود.

وزیر خارجه عربستان همچنین تاکید کرد: اولویت در حال حاضر پیشبرد روند صلح بین فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها است و این قطعا به نفع منطقه، اسرائیل و فلسطین خواهد بود.

از سوی دیگر، بن فرحان در اولین واکنش رسمی از سوی ریاض به نتایج انتخابات پارلمانی لبنان گفت:‌ این نتایج می‌تواند گامی مثبت باشد، اما برای گفتن این موضوع خیلی زود است.

بن فرحان با بیان اینکه "لبنانی‌ها باید اصلاحاتی را برای بازپس گرفتن حاکمیت کشور انجام دهند"، گفت: فروپاشی دولت لبنان یک موضوع جدی است. وی بر لزوم تسریع در انجام اصلاحات برای جلوگیری از این امر تاکید کرد.

وی گفت: ما به بازگشت روند سیاسی در لبنان اهتمام می‌ورزیم و همه طرف ها باید برای آن تلاش کنند و اگر لبنانی‌ها اصلاحات را انجام دهند، خواهیم دید که چه چیزی لازم است انجام دهیم. تغییر و موضوع حزب الله در دست لبنانی‌ها است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار