بایدن: سامانه‌های موشکی که به خاک روسیه برسند به اوکراین نمی‌دهیم-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

بایدن: سامانه‌های موشکی که به خاک روسیه برسند به اوکراین نمی‌دهیم

رئیس‌جمهوری آمریکا، گزارش‌هایی مبنی بر اینکه واشنگتن قصد ارسال سامانه‌های راکتی پیشرفته دوربرد به اوکراین را داشته باشد، رد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 31
کد خبر: ۱۳۶۲۳۱

به گزارش راهبردمعاصر، به نقل از خبرگزاری آناتولی، «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا دوشنبه به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: ما قصد نداریم سامانه‌های راکتی که می‌شود از آنها برای حمله به خاک روسیه استفاده کرد، در اختیار اوکراین بگذاریم.

تکذیب او چند روز پس از آن صورت می‌گیرد که گزارش‌های متعددی به نقل از مقامات دولت آمریکا مبنی بر آماده‌سازی ایالات متحده برای ارسال تسلیحات جدید از جمله سامانه‌های پرتاب چندگانه موشک موسوم به ام‌ال‌آراس (MLRS) منتشر شد.

به گزارش سی‌ان‌ان، ام‌ال‌آراس آمریکایی می‌تواند صدها کیلومتر دورتر را موشک‌باران کند و این بیش از هر قابلیتی است که اکنون در اختیار اوکراین است. اوکراینی‌ها می‌گویند که چنین تجهیزاتی در تلاش‌هایشان برای مقابله با روسیه، می‌تواند تغییردهنده بازی باشد.

همچنین طبق گزارش‌ها، اوکراین خواستار سامانه راکتی توپخانه‌ای سیار موسوم به هیمارس (HIMARS) شده است. از زمان آغاز جنگ اوکراین در ۲۴ فوریه، ایالات متحده کمک‌های خود را به کی‌یف افزایش داده، اما تاکنون از هر گونه اقدامی که ممکن است باعث رویارویی با روسیه شود، اجتناب کرده است.

به گفته برخی از مقامات دولت بایدن، ارائه راکت‌های دوربرد به اوکراین موضوعی نگران‌کننده است زیرا ممکن است اوکراین آن‌ها را به سمت خاک روسیه شلیک کند که در نهایت می‌تواند به تشدید تنش بین دو قدرت بزرگ (آمریکا و روسیه) منجر شود.

مسکو در حال حاضر بیشتر بر جنگ در شرق اوکراین متمرکز است. براساس آمارهای سازمان ملل، از زمان آغاز جنگ بیش از ۴۰۰۰ غیرنظامی کشته و حدود ۵۰۰۰ تن در اوکراین زخمی شده‌اند. طبق آمار آژانس پناهجویان سازمان ملل، بیش از ۶.۷ میلیون اوکراینی به دیگر کشورها گریخته‌اند و بیش از ۷.۷ میلیون تن هم آواره داخلی شده‌اند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده