واکنش حشد الشعبی به تخلیه مقرهایش به دنبال تشدید تنش میان آمریکا و ایران صدور بیانیه مشترک پیمان مکه در استانبول / جزییات یک نفتکش در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت ارتش یمن تحرکات نظامی عربستان برای آغاز جنگ زمینی را ناکام گذاشت اوج وقاحت ترامپ: نفت ونزوئلا هدیه به مردم آمریکاست! افشای جزئیات تجارت ترامپ در بحبوحه جنگ تروریستی علیه ایران تنگه هرمز یقه صهیونیست‌ها را گرفت؛ سوخت در اسرائیل گران شد اعتراف رسانه عبری: فقط حمله هوایی انجام دادیم و دیگر هیچ اضطراب و بی‌پولی جنگ ترامپ علیه ایران در خانه‌های نظامیان آمریکایی طالبان: امنیت مرزها تأمین است کشورهای منطقه نگران نباشند هشدار شدید فرماندهان ارشد آمریکا به هگست درباره ادامه جنگ علیه ایران حماس: تروریسم شهرک‌نشینان با حمایت مستقیم نتانیاهو ادامه دارد شیخ نعیم قاسم: شکست اسرائیل در سه جنگ به دلیل پایداری مردم بود روسیه: هرگز از سلاح هسته‌ای به‌عنوان ابزار ارعاب استفاده نمی‌کنیم سفیر آمریکا گزافه‌گویی ضدایرانی وزیر خزانه‌داری را تکرار کرد آمریکا دنبال مالکیت میادین نفتی ونزوئلا/غارت 90 میلیارد بشکه نفت مفت

مرکل: شواهد قوی وجود دارد که ایران پشت حمله به نفتکش‌هاست/نقض برجام بدون عواقب نخواهد بود

آنگلا مرکل صدراعظم المان روز سه‌شنبه گفت شواهد قوی وجود دارد که ایران به دو نفتکش در دریای عمان حمله کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۵ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 19
کد خبر: ۱۴۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر ،  او همچنین گفت :‌ «ما این اقدامات را خیلی جدی تلقی می کنیم و شواهد قوی در این ارتباط وجود دارد.»

 

صدراعظم آلمان که در کنفرانس مطبوعاتی با رئیس جمهوری اوکراین در برلین سخن می گفت همچنین درباره پیامدهای نقض برجام به ایران هشدار داد و گفت نقض مواد توافق‌نامه هسته‌ای میان ایران و قدرتهای جهانی بدون عواقب نخواهد بود.

 

ایالات متحده آمریکا روز دوشنبه با انتشار عکس‌های تازه‌ای از قایقی که پنتاگون می گوید به سپاه پاسداران تعلق دارد و به یکی از نفتکش ها نزدیک شده است، ایران را متهم کرد که به این دو نفتکش حمله کرده‌ است.

 

واشنگتن می گوید این قایق سپاه پاسداران یکی از مین‌هایی که به بدنه نفتکش چسبیده و منفجر نشده بود را از بدنه نفتکش جدا کرده است.

با این حال اتحادیه اروپا روز دوشنبه در واکنش به ویدئوی نزدیک شدن این قایق به نفتکش که تصاویرش بسیار مبهم بود، گفت که این شواهد برای متهم کردن ایران کفایت نمی کند.

 

وزیر خارجه آلمان روز دوشنبه گفته بود که برلین پیش از هر گونه نتیجه‌گیری، تمام شواهد موجود در ارتباط با حمله به این دو نفتکش را مورد بررسی قرار خواهد داد.

 

آنگلا مرکل همچنین با این ارزیابی که «شرایط بسیار جدیی» در منطقه خلیج فارس وجود دارد، خواستار راه‌حلی صلح‌آمیز برای حل تنش میان ایران و آمریکا شد. او از تمام طرف‌های درگیر بویژه ایران خواست که مانع افزایش تنش‌ها شوند.

 

ایران دست داشتن در حمله به این دو نفتکش را رسما تکذیب کرده است.

با خروج واشنگتن از توافق برجام، روند افزایش تحریم‌های اقتصادی علیه ایران مرحله به مرحله شدت گرفته است و اکنون ایران بطور رسمی قادر به صادرات نفت‌ خام نیست.

 

ایران روز دوشنبه اعلام کرد تا ۶ تیرماه (۹ روز دیگر) ذخیره اورانیوم خود را به بیش از سقف ۳۰۰ کیلوگرم تعیین شده در توافق برجام افزایش خواهد داد. این دومین گام جمهوری اسلامی برای کاهش تعهدات مندرج در برجام می باشد.

منبع:عصر ایران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار