ایران؛ محور گفت‌وگوی نخست وزیر آلبانی با مقامات رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

ایران؛ محور گفت‌وگوی نخست وزیر آلبانی با مقامات رژیم صهیونیستی

نخست وزیر کشور میزبان تروریست‌های منافق قرار است با مقامات رژیم موقت صهیونیستی پیرامون امنیت سایبری و ایران گفت‌وگو کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 23
کد خبر: ۱۵۵۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، نخست وزیر آلبانی، کشور میزبان تروریست‌های منافق قرار است امروز یکشنبه با مقامات رژیم موقت صهیونیستی پیرامون امنیت سایبری و ایران گفت‌وگو کند.

 

روزنامه «یدیعوت آحارانوت» در این باره نوشت، «ادی راما» نخست وزیر آلبانی قرار است روز یکشنبه وارد فلسطین اشغالی شود تا با مقامات اسرائیلی درباره امنیت سایبری و حملات سایبری ایران علیه کشورش گفت‌وگو کند.

 

نخست وزیر آلبانی و وزرای همراه او قرار است با «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی، «یائیر لاپید» نخست وزیراین رژیم دیدار کنند.

 

آلبانی اخیرا ایران را به حملات سایبری علیه خود منجر کرد. این کشور روابط خود را با ایران در ماه سپتامبر قطع کرد.

 

آلبانی میزبان حدود دو هزار عضو گروهک تروریستی منافقین است که پس از برچیده شدن اردوگاه‌‌هایشان در عراق، به آلبانی منتقل شده و در این کشور حضور دارند.

 

دولت آلبانی چهارشنبه ۱۶ شهریور ماه ایران را به حمله سایبری به زیرساخت‌های خود متهم کرد. تیرانا با اعلام قطع روابط سیاسی با ایران، به دیپلمات‌های ایرانی مهلت داد تا ظرف ۲۴ ساعت خاک این کشور را ترک کنند. وزارت امور خارجه ایران این اقدام دولت آلبانی را محکوم کرد.

 

معاون وزارت خارجه رژیم موقت صهیونیستی نیز در گفت‌وگو با وزیر خارجه آلبانی از این کشور بابت قطع روابط دیپلماتیک با ایران تشکر و قدردانی کرد.

 

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به این اقدام دولت آلبانی و با مردود شمردن ادعاهای بی‌اساس مطرح‌ شده از سوی این دولت علیه جمهوری اسلامی ایران، تصمیم این کشور به قطع روابط سیاسی با کشورمان بر اساس چنین ادعاهای بی پایه‌ای را اقدامی نسنجیده و فاقد دوراندیشی در روابط بین‌المللی خواند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده