اهمیت مطالعه غیر درسی برای موفقیت دانش آموزان-راهبرد معاصر
اختلال واتس اپ بر طرف شد تداوم آلودگی هوای تهران برای یازدهمین روز متوالی ماجرای ادعای اختلاس چند هزار میلیاردی در شرکت صنعتی و معدنی گل‌گهر سیرجان آغاز ثبت‌نام دستیاری فوق‌تخصصی پزشکی از فردا؛ اجرای تکمیل ظرفیت برای دوره قبل ناکامی قاچاقچیان در انتقال مواد افیونی کاظمی: پیگیر پرداخت پاداش فرهنگیان هستیم دادستانی: چهار عضو باند گروگانگیری در شرق کرمان بازداشت شدند خبر خوش برای کنکوری‌ها درباره میزان تأثیر و ترمیم معدل ۲۰ میلیون ایرانی از ‎واتساپ استفاده می‌کنند + نمودار نظرسنجی ایسپا پاسخ شورای عالی انقلاب فرهنگی به گمانه‌زنی‌ها درباره ریاست دانشگاه تهران مدارس کدام شهر‌ها تاکنون بدلیل آلودگی بصورت حضوری تعطیل شدند؟ غیرحضوری شدن نوبت صبح مدارس ۹ شهر خوزستان در روز چهارشنبه تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران امتحانات داخلی دانش‌آموزان تهران فردا برگزار نمی‌شود مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات تهران چهارشنبه ۵ دی تعطیل شد

اهمیت مطالعه غیر درسی برای موفقیت دانش آموزان

یک نویسنده گفت: برای پرورش جوانان خلاق و موثر باید از سنین پایین بر روی مطالعه درسی و غیر درسی کودکان و نوجوانان کار شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، سی‌امین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «ما همانیم که می‌خوانیم» از بیست‌ویکم تا بیست‌و‌هفتم آبان ماه ۱۴۰۱ در سراسر کشور برگزار می‌شود که اولین روز از هفته کتاب با سه محور کتاب، دانش‌آموز، آینده نام گذاری شده است بر همین اساس گفت‌وگویی با مهناز فتاحی انجام داده ایم.

 

سرمایه گذاری معنوی از سنین دبستان
مهناز فتاحی نویسنده کودک و نوجوان گفت: تاثیر کتاب و کتابخوانی بر زندگی موضوعی است که کاملا روشن و شفاف است، اگر می‌خواهیم کتاب و کتابخوانی به یک عادت خوب و لذت بخش در نوجوانان تبدیل شود قطعا باید از سنین دبستان روی این موضوع سرمایه گذاری کنیم.

 

تاثیر کتابخوانی بر وضعیت تحصیلی دانش آموزان
او می‌گوید: بدون اغراق باید گفت کتاب و کتابخوانی آینده دانش آموزان را رقم میزند، خواندن کتاب باعث می‌شود که ما در آینده جوانانی خلاق، فهیم و کار بلد در زمینه اشتغال و تحصیل را تربیت کنیم، بدون شک کتابخوانی بر وضعیت تحصیلی دانش آموزان تاثیر گذار است.

 

کتاب؛ ابزار دانایی
این نویسنده کودک و نوجوان گفت: مطالعه به عنوان ابزار دانایی یکی از عوامل موثر بر شکوفایی استعداد‌های دانش آموزان است، همچنین مطالعه فعالیت مغزی آن‌ها را بهبود می‌بخشد و موجب کاهش استرس می‌شود، به آن‌ها اعتماد به نفس می‌دهد و باعث می‌شود با خودشان و توانمندی هایشان بیشتر آشنا شوند.

 

افزایش مهارت های اجتماعی به واسطه مطالعه
فتاحی گفت: کتابخوانی و مطالعه برای کودکان و نوجوانان باعث افزایش مهارت‌های اجتماعی می‌شود، وقتی که ما داستانی را برای کودک و نوجوان می‌گوییم و کتابی را در دست می‌گیرد او با شخصیت‌های قصه همزاد پنداری می‌کند و با استفاده از قوه‌ی تخیل اش خود را قهرمان داستان تصور می‌کند، همچنین با مشکلات مختلف رو در رو می‌شود، و راه برخورد با آن مشکلات را یاد می‌گیرد، بنابراین مطالعه باعث می‌شود که کودک خود، محیط اطراف، روابط، مشکلات و راه‌های برخورد با آن و پیش رفتن به سوی یک آینده روشن را بیشتر و بهتر بشناسد.

 

ضرورت کتابخوانی در جمع خانواده
به گفته فتاحی، همچنین در اثر مطالعه کتاب روابط اجتماعی کودک بهبود پیدا می‌کند و حتی خواندن کتاب با خانواده باعث صمیمت بیشتر بین والدین و کودکان می‌شود.

 

لزوم پرورش دانش آموزان خلاق و موثر برای آینده
نویسنده کودک و نوجوان گفت: باید در آینده جوانانی با اعتماد به نفس، خلاق، آگاه، دانا، موثر و قوی در جامعه حضور داشته باشند، هنگامی که فکر جوان قوی باشد می‌تواند باعث رشد و توسعه جامعه شود.

 

اهمییت مطالعه غیر درسی
او می‌گوید: اگر می‌خواهیم چنین جوانانی را با آینده روشن پرورش دهیم باید از سنین پایین بر روی بحث مطالعه به ویژه مطالعه غیر درسی کودکان و نوجوانان کار کنیم، برای تشویق دانش آموزان به مطالعه ایجاد انگیزه کنیم و در خصوص افزایش فرهنگ کتابخوانی در میان آن‌ها طرح و برنامه دهیم تا دانش آموزان ما دانش آموزان یک بعدی نباشند که فقط در یک درس و حوزه موفق شوند، همچنین دانش آموزان باید انواع و اقسام مطالعه را با توجه به علایقشان داشته باشند تا بتوانند در آینده تاثیر گذار باشند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر