کاهش درآمدهای عربستان از صادرات نفت-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

کاهش درآمدهای عربستان از صادرات نفت

منابع خبری اعلام کردند که درآمد صادرات نفت خام عربستان در ماه اکتبر کاهش یافت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، اداره آمار عربستان سعودی اعلام کرد که درآمد ناشی از صادرات نفت عربستان در ماه اکتبر کاهش یافت و به 25 میلیارد و 500 دلار رسید. 

 

این میزان درآمد ناشی از صادرات نفت خام و محصولات پالایش شده مانند گازوئیل بوده است. 

 

این آمار پایین‌ترین درآمد نفتی عربستان از ماه فوریه را نشان می‌دهد و حاکی از آسیب دیدن بازار نفت از ضعف اقتصاد دنیا و تورم بالاست.

 

به گزارش اسپوتنیک، داده‌های منتشر شده از مرکز آمار عربستان در هفته جاری نشان داد که چگونه ضعف اقتصاد جهانی و تورم بالا، بازار نفت را تحت تاثیر قرار داده است.

 

درآمد نفتی عربستان در ماه فوریه، یعنی زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین برابر با 24 میلیارد دلار بود. جنگ اوکراین قیمت نفت را به‌شدت افزایش داد.

 

عربستان سعودی در 9 ماه ابتدای سال جاری میلادی 278 میلیارد دلار درآمد نفتی داشته است.

 

اعضای گروه «اوپک‌‌پلاس» 5 اکتبر بر سر کاهش 2درصدی تولید نفت توافق کردند. مطابق آن توافق مقرر شد روزانه 2 میلیون بشکه نفت کمتر روانه بازار می‌شود، سیاستی که در وهله نخست قیمت نفت را در بازارهای جهانی افزایش خواهد داد و به‌زعم آمریکا در این اوضاع بحرانی جهان به‌نفع روسیه در جنگ اوکراین تمام خواهد شد.

 

به دنبال تصمیم اوپک پلاس، آمریکا هشدارهایی به عربستان داد و این هشدار با «جو بایدن » رئیس جمهور آمریکا شروع شد که از متقاعد کردن محمد بن سلمان برای افزایش بیشتر تولید نفت ناامید شده است. جو بایدن اعلام کرد گزینه‌های خود درباره عربستان را بررسی می‌کند. این امر نشان می‌دهد که تصمیم کاهش تولید نفت به تنش در روابط ریاض و واشنگتن به عنوان متحدان نزدیک منجر شده است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده