بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

یک شهید و ۱۸ مجروح در حمله صهیونیست‌ها به آرامگاه حضرت یوسف

رسانه‌های فلسطینی بامداد پنجشنبه از یورش صدها شهرک‌نشین صهیونیست به آرامگاه حضرت یوسف در شرق نابلس با همراهی نظامیان مجهز و مسلح این رژیم خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۲۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 20
کد خبر: ۱۹۵۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ جوانان فلسطینی و رزمندگان گروه‌های مقاومت نیز به مقابله مسلحانه با ورود اشغالگران به نابلس پرداختند که نظامیان رژیم تروریست صهیونیستی نیز به سمت آنها تیراندازی و گاز اشک‌آور پرتاب کردند.

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، هلال احمر فلسطین درباره این درگیری‌ها اعلام کرد در جریان تهاجم نیروهای اشغالگر به شرق نابلس، ۴ فلسطینی با گلوله واقعی مجروح شده که حال دو نفر از آنها وخیم است و ۱۵ مورد خفگی با گاز نیز گزارش شده است.

گردان نابلس به‌عنوان زیرمجموعه سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش مقاومت جهاد اسلامی طی بیانیه‌ای گفت که رزمندگان فلسطینی با نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست که به منطقه مقبره یوسف یورش برده بودند، درگیر شده‌اند.

رسانه‌های فلسطینی در ادامه گزارش دادند مبارزان مقاومت یک بمب را در نزدیکی یک بولدوزر نظامی متعلق به رژیم کودک‌کُش صهیونیستی در شرق نابلس منفجر کردند.

دقایقی بعد هلال احمر فلسطین از به شهادت رسیدن یک جوان فلسطینی بر اثر جراحت وارده در پی تیراندازی صهیونیست‌های تروریست خبر داد.

پیش از این نیز نظامیان صهیونیست با یورش به منزلی در شهر نابلس، دو جوان فلسطینی را شهید و دو تن دیگر را زخمی کرده بودند.

مرکز اطلاعات فلسطین (المعطی) گزارش داده از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون، ۲۰۶ فلسطینی طی حملات ارتش اشغالگر صهیونیستی و یا عملیات‌های شهادت طلبانه به شهادت رسیده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر