گرمای جهانی رکورد 1000 ساله را می‌شکند-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

گرمای جهانی رکورد 1000 ساله را می‌شکند

ناسا اعلام کرد جولای 2023 (تیر-مرداد) احتمالا گرم‌ترین ماه جهان در صدها یا هزاران سال خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۳۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 22
کد خبر: ۱۹۵۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، دانشمندان ارشد ناسا می گویند دمای بالا در سراسر قاره ها جای تعجب ندارد. آنها بر این باورند که سال 2023 احتمالا گرم ترین سال ثبت شده باشد و سال آینده احتمالاً حتی گرم تر خواهد بود.

 

دانشمندان ارشد ناسا در نشستی با خبرنگاران گفتند که جولای 2023 احتمالاً گرم ترین ماه ثبت شده در صدها یا حتی هزاران سال گذشته خواهد بود و هشدار دادند که گرما بیشتر هم خواهد شد.

 

گاوین اشمیت، مدیر موسسه مطالعات فضایی گادرد ناسا گفت: «ما شاهد تغییرات بی‌سابقه‌ای در سراسر جهان هستیم. امواج گرمایی که در ایالات متحده، اروپا، چین مشاهده می‌کنیم، رکوردهای جدیدی در زمینه گرما به وجود آورده است.»

 

ژوئن 2023(خرداد-تیر) در مقایسه با ماه های ژوئن سال گذشته، گرم ترین ماه ثبت شده بود و جولای احتمالاً گرم ترین ماه در کل ماه ها خواهد بود. کیت کالوین، دانشمند ارشد ناسا و مشاور ارشد آب و هوا، گفت: «فعالیت های انسانی و عمدتاً انتشار گازهای گلخانه ای، به طور واضح باعث گرم شدن سیاره ما می شود.»

 

دانشمندان ناسا تصریح کردند که داده‌های جمع‌آوری‌شده و تجزیه‌وتحلیل‌شده توسط این موسسه قبلاً به این موضوع اشاره کرده‌ بودند.

 

آخرین بار در جولای و آگوست 2016 (تیر- مرداد- شهریور) به دلیل پدیده ال نینو در زمستان 2015-2016 شاهد چنین افزایش دما بودیم. اما امواج گرمایی که در حال حاضر مشاهده می شود به دلیل گرمای کلی در سراسر جهان، به ویژه در اقیانوس ها است.

 

اشمیت گفت: « ماه‌هاست که شاهد رکوردشکنی دمای سطح دریا، حتی خارج از مناطق استوایی هستیم و پیش‌بینی می‌کنیم که این ادامه یابدبه این دلیل که ما همچنان گازهای گلخانه‌ای را وارد جو می‌کنیم.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر