لاوروف: دیگر اجازه تحریم کره شمالی را نخواهیم داد-راهبرد معاصر
ایران: در صورت حمله به لبنان مشارکت کامل همه جبهه‌های مقاومت روی میز است رویترز: آمریکا تاکنون 27 هزار بمب و موشک به اسرائیل داده است بایدن: با یک دیوانه مناظره کردم/ ترامپ دروغ می‌گفت عملیات موفق رزمندگان فلسطینی با استفاده از موشک اف-16 رایزنی تلفنی باقری و لاوروف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای ادعای آژانس درباره نصب آبشارهای سانتریفیوژ جدید در فردو درخواست آلمان از ایران برای کمک به جلوگیری از تشدید تنش‌ها در منطقه حجاج ایرانی رای دادند گوترش: از عملکرد خود و سازمان ملل رضایت ندارم الهام علی‌اف پارلمان جمهوری آذربایجان را منحل کرد گفت‌وگوی تلفنی باقری و وزیر خارجه عربستان سعودی رسانه اسرائیلی: جنگ با حزب‌الله به این زودی ها آغاز نمی‌شود باقری: کانادای مدعی دموکراسی اجازه برگزاری انتخابات ایران را نداد واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات مداخله‌جویانه نماینده آمریکا درباره انتخابات ایران مشاور بایدن: او کنار نمی‌کشد

لاوروف: دیگر اجازه تحریم کره شمالی را نخواهیم داد

وزیر خارجه روسیه پس از سفر کیم جونگ اون به این کشور تاکید کرد از این به بعد اجازه تحریم کره شمالی را نخواهیم داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 14
کد خبر: ۲۰۴۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در یک مصاحبه تلویزیونی گفت که تحریم‌های بین المللی قبلی علیه کره شمالی در فضای ژئوپلیتیکی کاملاً متفاوت از وضعیت فعلی اتخاذ شده است.

 

براساس گزارش آر تی، وی افزود: در آن زمان برای شروع گفتگو و بحث جدی در شورای امنیت سازمان ملل مشکلاتی وجود داشت، اما پس از تصویب آخرین قطعنامه (در سال ۲۰۱۷) قاطعانه گفتیم که دیگر تحریمی علیه شما وجود نخواهد داشت. شرکای چینی ما نیز همین اقدام را انجام دادند.

 

لاوروف بیان کرد: کشور‌های غربی قول داده بودند به موازات مسیر تحریم‌ها، مسیر سیاسی نیز اجرا شود و مسائل بشردوستانه در کره شمالی حل شود، اما این تضمین‌ها و وعده‌ها نادرست بود و این انکار وعده‌ها منجر به شکست تلاش آن‌ها برای صدور قطعنامه علیه کره شمالی از طریق شورای امنیت شود.

 

لاوروف اظهار کرد: آمریکا در ماه مه ۲۰۲۲ می‌خواست قطعنامه دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل را در مورد تحریم‌ها علیه کره شمالی تصویب کند، اما روسیه این قطعنامه را وتو کرد.

 

وی گفت: ما به همراه دوستان چینی پیش‌نویس قطعنامه‌ای را تهیه کردیم که به طور انحصاری بر حل مسائل انسانی (که موضوعات بسیار جدی در کره شمالی هستند) و همچنین از سرگیری روند سیاسی به عنوان بخشی از وظایف تقویت امنیت در شمال شرق آسیا متمرکز است، تاکید دارد.

 

وزیر خارجه روسیه ادامه داد: در عوض آمریکا به همراه ژاپن، کره جنوبی و سایر متحدان خود در حال تلاش برای انتقال عناصر استراتژیک خود به جنوب شبه جزیره کره و صحبت در مورد احتمال استقرار سلاح‌های هسته‌ای آمریکا در این شبه جزیره هستند./ باشگاه خبر نگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده