سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

حماس: ساکنان غزه درخاک خود باقی خواهند ماند

حماس: ساکنان غزه درخاک خود باقی خواهند ماند رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با اشاره به آغاز نابودی رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که ساکنان غزه درخاک خود باقی خواهند ماند و قصد ندارند از آن خارج شوند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس شامگاه امروز شنبه تأکید کرد این جنبش با آغاز عملیات طوفان الاقصی، موفق شد آغاز نابودی رژیم صهیونیستی را کلید بزند.

شبکه خبری قدس به نقل از هنیه گزارش داد، امروز در برابر پیامد‌های شکست راهبردی دشمن صهیونیستی قرار داریم که زلزله‌ای در قلب این رژیم و همه همیپمانانش ایجاد کرد؛ لذا دشمن بر این باور است که با کشتار‌های وحشیانه خواهد توانست ننگ این شکست را از بین ببرد.

وی با بیان اینکه ارتش ترسوی رژیم صهیونیستی نتوانست در برابر نیرو‌های مقاومت ایستادگی کند و به همین دلیل به کشتار مردم عادی روی آورده است، تصریح کرد: اقدامات دشمن تحت حمایت آمریکا و برخی از کشور‌های غربی قرار دارد؛ مسئله‌ای که نشانگر استاندارد‌های دوگانه و نفاق آنهاست.

هنیه با تأکید بر اینکه مقاومت راهبرد آزادسازی فلسطین و بازگشت آوارگان را از سر خواهد گرفت، خاطر نشان کرد: عملیات هفتم اکتبر (طوفان الاقصی) به طرح‌های اسرائیل در کرانه باختری و قدس پایان بخشید. ساکنان غزه نیز به وطن خود پایبند هستند و هیچ گاه از آن خارج نخواهد شد.

رئیس دفتر سیاسی حماس با اشاره به اینکه هیچ مهاجرتی از غزه به مصر در کار نیست، ادامه داد: به برادرانم در مصر می‌گویم که تصمیم ما این است که در سرزمین خود بمانیم.

وی ضمن تکذیب هر گونه حمله به غیر نظامیان، گفت: مسیر مقاومت ادامه دارد. از ملت‌های عربی و اسلامی می‌خواهم که به مخالفت با اقدامات اسرائیل ادامه دهند. کرانه باختری باید به انقلاب و مقاومت خود ادامه دهد.

جنبش مقاومت اسلامی حماس، صبح روز شنبه ۷ اکتبر، اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو، اشدود و عسقلان را با صد‌ها موشک و راکت هدف حمله قرار داد و درگیری‌ها که تاکنون ادامه دارد، منجر به هلاکت هزاران صهیونیست شده است.

با افزایش تلفات صهیونیست‌ها و پیش‌روی نیرو‌های مقاومت به سوی شهرک‌های اشغالی، مقامات تل‌آویو بار‌ها مدعی هدایت این عملیات توسط ایران شده‌اند؛ ادعایی که هیچ سازمان و کشوری نتوانسته صحت آن را تایید و یا دلایلی برای آن ارائه دهد.

رسانه‌های صهیونیستی تاکنون تایید کرده‌اند که در جریان عملیات طوفان الاقصی، حداقل هزار و ۳۰۰ صهیونیست به هلاکت رسیده‌اند و این آمار باز هم در حال افزایش است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار