آنروا: غزه با قحطی روبروست-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

آنروا: غزه با قحطی روبروست

مشاور رسانه‌ای آژانس امداد و کار آوارگان فلسطینی تأکید کرد که برای رساندن سوخت و کالا‌های امدادی، گذرگاه رفح کافی نیست و باید گذرگاه کرم ابوسالم نیز باز شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 26
کد خبر: ۲۱۵۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ عدنان ابوحسنه مشاور رسانه‌ای آژانس امداد و کار آوارگان فلسطینی (آنروا) وضعیت غزه و شمال این منطقه را به مناطق زلزله‌زده در سوریه و ترکیه تشبیه کرد و گفت: نوار غزه با قحطی روبروست.

ابوحسنه با بیان اینکه برای رساندن سوخت و کالا‌های امدادی، گذرگاه رفح کافی نیست و باید گذرگاه کرم ابوسالم نیز باز شود، تأکید کرد: آنروا روزانه به ۱۲۰ تُن سوخت نیاز دارد تا بتواند تأسیسات حیاتی را به کار بیاندازد.

سازمان ملل امروز اعلام کرد که طی روز شنبه ۶۱ کامیون کمک‌های بشردوستانه شامل غذا، آب و اقلام پزشکی و درمانی اضطراری به غزه ارسال شده است که بزرگترین کاروان ارسال کمک‌ها از مرز رفح به غزه از زمان آغاز جنگ است.

طبق توافق آتش بس، باید روزانه ۲۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه به غزه ارسال می‌شد که بیانیه سازمان ملل نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی به تعهدات خود در این زمینه پایبند نبوده است.

ابوحسنه به شبکه خبری الجزیره گفت: مکانیزم ورود کامیون‌ها از طریق گذرگاه رفح پیچیده است و نهایت ظرفیت آن، روزانه ۱۳۰ کامیون است. باید ۲۰۰ کامیون کمک‌های انسانی به مدت دو ماه متوالی وارد غزه شود.

این مقام آنروا خاطر نشان کرد: مذاکرات فشرده‌ای برای وارد کردن سوخت و گاز به نوار غزه، با اسرائیلی‌ها در جریان است.

دفتر امور هماهنگی‌های بشردوستانه سازمان ملل شب گذشته طی بیانیه‌ای اعلام کرد که در روز دوم آتش بس حماس و اسرائیل ۱۱ آمبولانس، سه اتوبوس و یک اتوبوس با تختخواب مسطح به غزه رفتند تا سایر مجروحان باقیمانده در بیمارستان الشفاء را تخلیه کنند.

بنا به اعلام سازمان ملل از روز اول آتش بس ۲۰۰ کامیون به گذرگاه مرزری نیتزانا در مصر رفته و ۱۸۷ کامیون تا ساعت ۷ بعد از ظهر به وقت محلی وارد غزه شده‌اند. سازمان ملل همچنین گفته که تا کنون ۱۲۹ هزار لیتر سوخت نیز به نوار غزه ارسال شده است.

هلال احمر فلسطین پیش از این طی بیانیه‌ای اعلام کرد که این سازمان ۱۸۷ کامیون را تحویل گرفته و به سمت شهر غزه روانه کرده است.

هلال احمر فلسطین اعلام کرد که در مجموع از روز ۲۱ اکتبر تا کنون ۱۹۴۶ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه شامل مواد غذایی، غیرغذایی، آب و اقلام پزشکی را از طریق گذرگاه رفح در جنوب غزه دریافت و توزیع کرده است. /فارس

ارسال نظر