تصمیم سازمان ملل برای توقف توزیع کمک‌های غذایی به یمن-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

تصمیم سازمان ملل برای توقف توزیع کمک‌های غذایی به یمن

آژانس غذای سازمان ملل روز گذشته اعلام کرد که توزیع غذا در مناطق جنگ زده یمن را متوقف می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر. دیلی میل با ارائه گزارشی درباره حمایت ارتش ملی یمن از جبهه مقاومت حماس در برابر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی، از توقف توزیع غذا در میان جنگ‌زدگان یمنی توسط آژانس غذای سازمان ملل خبر داد.

 

به گزارش روزنامه انگلیسی دیلی میل، آژانس غذای سازمان ملل روز گذشته اعلام کرد که توزیع غذا در مناطق جنگ زده یمن را متوقف می‌کند. این اقدامی است که میلیون‌ها نفر را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

 

برنامه جهانی غذا ادعا کرد این "توقف" به دلیل بودجه محدود و عدم توافق با مقامات حوثی در مورد کاهش کمیت این برنامه به منظور مطابقت با منابع آژانس بوده است.

 

استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل متحد گفت: برنامه غذایی برای ایجاد سیستمی ایمن و پاسخگو برای کمک‌های ارسالی به مناطق تحت کنترل حوثی‌ها (انصارالله) ناموفق بوده است.

 

گفته می‌شود ذخایر مواد غذایی در مناطق تحت کنترل حوثی‌ها (انصار الله) تقریباً به طور کامل تخلیه شده و از سرگیری کمک‌های غذایی، حتی با توافق فوری، ممکن است به دلیل اختلال در زنجیره تامین تا چهار ماه طول بکشد./ ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار