رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تل‌آویو دست به دامن یهودیان سراسر جهان شد

تل‌آویو دست به دامن یهودیان سراسر جهان شد ارتش رژیم صهیونیستی پس از شکست‌های متوالی در غزه امکان خدمت یهودیان خارجی در صفوف خود را به رسمیت شناخت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای گفت: یهودیان ساکن در کشور‌های دیگر که شهروند رژیم صهیونیستی نیستند، می‌توانند به عنوان داوطلب در ارتش خدمت کنند. ارتش به دلایل امنیتی از اعلام تعداد یهودیانی که به ارتش می‌پیوندند، خودداری کرد.

 

براساس گزارش خبرگزاری آناتولی، با ادامه جنگ رژیم صهیونیستی در غزه، حضور برخی از یهودیانی که در اراضی اشغالی زندگی نمی‌کنند، اما اکنون در ارتش صهیونیستی حضور دارند، کانون توجه قرار گرفت.

 

این خبرگزاری با ارسال نامه‌ای به فرماندهی ارتش اسرائیل درخصوص حضور یهودیان غیر اسرائیلی در ارتش صهیونیستی سوال کرد. در پاسخ این نامه ارتش صهیونیستی نوشت: یهودیان غیر اسرائیلی می‌توانند به عنوان داوطلب به ارتش اسرائیل بپیوندند.

 

اما از سویی دیگر دفتر سخنگوی ارتش اسرائیل در پاسخ به سوالی درباره تعداد غیر اسرائیلی‌هایی که در ارتش این رژیم حضور دارند، پاسخ داد: «به دلایل امنیتی نمی‌توانیم این اطلاعات را به اشتراک بگذاریم».

 

شایان ذکر است که مدت خدمت سربازی اجباری در رژیم صهیونیستی برای مردان ۳۲ ماه و برای زنان بالای ۱۸ سال ۲۴ ماه است. هر فردی که از انجام آن امتناع ورزد علاوه بر فشار‌های اجتماعی به حبس تا ۲۰۰ روز محکوم می‌شود. طبق قوانین رژیم صهیونیستی، شهرک‌نشینان که تابعیت مضاعف دارند و در کشور‌های دیگر زندگی می‌کنند نیز ملزم به انجام خدمت سربازی در این رژیم هستند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار