حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

غزه؛‌ محور گفتگوی سالیوان و وزیر رژیم صهیونیستی

مشاور امنیت ملی آمریکا و وزیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن درباره برنامه‌ریزی برای امنیت و اداره غزه پس از جنگ در این باریکه گفتگو کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا و «ران درمر» وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی در دیداری در واشنگتن درباره برنامه‌ریزی برای امنیت و اداره غزه پس از جنگ در این باریکه گفتگو کردند.

 

رویترز چهارشنبه به نقل از یک مقام کاخ سفید نوشت که سالیوان و درمر همچنین درباره آزادی سایر اسرا و انتقال به مرحله دیگری از جنگ به منظور افزایش تمرکز بر اهداف مهم در حماس رایزنی کردند.

 

دیدار با آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا نیز از دیگر برنامه‌های سفر درمر به واشنگتن است.

 

تارنمای آکسیوس پیشتر به نقل از یکی از مقام‌های دولت بایدن با بیان اینکه واشنگتن از تشکیلات خودگردان فلسطین خواهد خواست تا پس از حماس در حکومت غزه نقش داشته باشند، نوشت: بنیامین نتانیاهو قبلاً این ایده را رد کرده بود، اما در هفته‌های اخیر، درمر و دیگر مقامات اسرائیلی شروع به صحبت با همتایان آمریکایی خود در مورد آنچه که آن‌ها تشکیلات خودگردان اصلاح‌شده فلسطین می‌نامند، کرده‌اند.

 

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند.این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

 

وزارت بهداشت غزه سه‌شنبه در هشتاد و یکمین روز جنگ از افزایش شمار شهدای جنایات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۲۰ هزار و ۹۱۵ نفر خبر داد. همچنین ۵۴ هزار و ۹۱۸ نفر در این حملات زخمی شدند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار