رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست

حدادعادل: مجلس دوازدهم باید به فکر محیط زیست باشد

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: امیدواریم در انتخابات پیش‌رو یک مجلس فعال، تخصصی و پاک‌دست به‌وجود بیاید که در کنار دولت به فکر محیط زیست مردم باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۸ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «غلامعلی حدادعادل» رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب امشب (یکشنبه) در همایش حامیان محیط زیست که به همت کانون‌های محیط زیست شورای ائتلاف در مسجد امام صادق(ع) واقع در میدان فلسطین برگزار شد، با بیان اینکه دوران قرون وسطی دوران تسلط طبیعت بر انسان بود، گفت: بشر در ادامه زیست خود توانست در ادامه با کمک علم بر طبیعت مسلط شود.

وی با بیان اینکه انسان وقتی بر طبیعت مسلط شد، طبیعت را از بین برد و آن زیاده‌خواهی و اشتهای بی‌نهایت که در سرشت همه انسان‌ها ست کار خود را کرد، افزود: تعبیر قرآن برای انسان قابل توجه است، قرآن می‌گوید که انسان حریص آفریده شده است. ما شاهد استخراج بی‌رویه معادن و قطع بی‌رویه درخت‌ها، کشتار حیوانات در طبیعت و کارهای ناشایستی دیگر هستیم که دنیا به این سمت می‌رود.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اظهار کرد: تسلط بی‌رحمانه انسان بر طبیعت، باعث واکنش طبیعت بر انسان شده است. «تنها یک زمین» نام کتابی است که در ایتالیا نوشته شده که به سرمایه‌داران و تولیدکنندگان می‌گوید توجه داشته باشید که زمین در خطر است و اگر زمین قابل زیست نباشد، جای دیگری نیست که شما بروید.

حدادعادل با بیان اینکه در دنیا مسأله محیط زیست، دغدغه جهانی است و انسان چگونه می‌تواند با طبیعت به یک تعادل برسد، افزود: شرط رسیدن به این موضوع این است که انسان بتواند جلوی حرص خودش را بگیرد، اگر انسان با خدای خود صلح نکند با طبیعت نمی‌تواند صلح کند.

وی افزود: انسانی که معتقد به خدا نباشد دلیلی نمی‌بیند که غصه نسل‌های فردا را بخورد و این نکته بسیار مهمی است.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه باید از افرادی که در مجلس و شورای شهر تهران از محیط زیست حمایت کرده‌اند تشکر کنم، ابراز امیدواوری کرد: در انتخابات پیش رو یک مجلس فعال، تخصصی و پاک‌دست به‌وجود بیاید که در کنار دولت به فکر محیط زیست مردم باشد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار