قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

آمار ۶۵ درصدی مدارس ناایمن به ۱۸ درصد رسید

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه آمار ۶۵ درصدی مدارس ناایمن به ۱۸ درصد رسیده است، گفت: خیران امسال ۸ هزار میلیارد تومان برای ساخت مدارس هزینه می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۰۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا خان‌محمدی امروز در آیین تجلیل از مهندسین برتر مدرسه‌سازی کشور گفت: مهندسین سازمان نوسازی مدارس در سراسر کشور کالبد همه اتفاقات را می‌سازند چون اگر مدرسه‌ای ساخته نشود معلمی به مناطق مختلف فرستاده نمی‌شود و کودکان از تحصیل باز‌می‌مانند.

 

وی افزود: در مدارس ساخته شده، انسان تربیت می‌شود و دانش‌آموزان برای پیشرفت خود نیازمند مدرسه هستند.

 

خان محمدی ادامه داد: 950 مدرسه با ظرفیت 4 هزار کلاس درس در بشاگرد ساخته شده است و سرانه 1.5 مترمربع مدارس به ازای هر دانش‌آموز در ابتدای انقلاب اسلامی اکنون به 5.8 متر مربع رسیده است.

 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور یادآور شد: مقاوم سازی مدارس انجام می‌شود و این کار باعث شده است، آمار 65 درصدی مدارس ناایمن به 18 درصد برسد.

 

خان‌محمدی گفت:در یک سال اخیر سامانه‌ای ایجاد شد تا خیرین از روند انجام پروژه‌ها در مناطق مختلف کشور مطلع شوند. براساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس سالانه یک میلیون نفر یعنی 250 هزار خانوار در سطح کشور جابه جا می‌شوند و بار تحصیل و آموزش این دانش آموزان با آموزش و پرورش است و کانکس‌های استاندارد راهکاری برای چرخش‌ها در جمعیت است.

 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: مدارسی در تهران، اصفهان و تبریز داریم که دو شیفته هستند بنابراین فقط در فصل تابستان امکان مقاوم سازی و بهسازی آنها وجود دارد و این کار در تهران آغاز شده است.

 

وی با اشاره به اینکه هم اکنون رقم مالی مشارکت خیران در مدرسه‌سازی به 8 هزار میلیارد تومان رسیده است، بیان کرد: این امکان وجود دارد که رقم کمک خیرین به 10 هزار میلیارد تومان هم برسد.

 

خان‌محمدی در پایان گفت: طبق برنامه هفتم توسعه دو دهم از مالیات بر ارزش افزوده برای تخریب و بازسازی مقاوم سازی مدارس اختصاص پیدا می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار