ارتباط بین مصرف نمک و سرطان معده-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

ارتباط بین مصرف نمک و سرطان معده

از چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها گرفته تا قند و پروتئین؛ آنچه می‌خوریم می‌تواند به طور قابل توجهی بر سلامتی ما تأثیر بگذارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۱ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مطالعه جدیدی در مجله سرطان معده منتشر شده و یک ارتباط بالقوه هشدار دهنده یعنی ارتباط بین مصرف نمک و سرطان معده را روشن کرده است.

این مطالعه با تکیه بر داده‌های بیش از ۵۰۰ هزار نفر در انگلیس، یافته‌ای هوشیارکننده را به دست آورد: کسانی که به طور مداوم به غذای خود نمک اضافه می‌کردند، در مقایسه با افرادی که به ندرت به این عادت عادت می‌کردند، ۴۱ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان معده بودند.

در حالی که این افشاگری ممکن است باعث نگرانی فوری شود، اما این سوال را نیز مطرح می‌کند: این خطر چقدر قابل توجه است و چه عواملی در آن نقش دارند؟

سرطان معده، اگرچه در کشور‌های غربی در مقایسه با مناطقی مانند شرق آسیا و اروپای شرقی شیوع کمتری دارد، اما همچنان یک نگرانی بزرگ برای سلامت جهانی است. مؤسسه ملی سرطان تأکید می‌کند که عادات غذایی نقش اساسی در شیوع آن دارد.

به طور قابل‌توجهی، رژیم‌هایی که با مصرف کم میوه و سبزی مشخص می‌شوند، در کنار مصرف غذا‌های نمک‌زده، دودی یا کم نگهداری، با افزایش خطر ابتلا به سرطان معده مرتبط هستند.

مطالعه اخیر این بینش‌ها را تکرار می‌کند، به ویژه بر شیوه‌های غذایی رایج در جمعیت‌های آسیایی تأکید می‌کند. مصرف زیاد نمک، که اغلب از ماهی شور، غذا‌های ترشی، و گوشت‌های فرآوری شده ناشی می‌شود، به افزایش نرخ سرطان معده در این مناطق کمک می‌کند.

با این حال، این مطالعه همچنین تاکید می‌کند که این همبستگی فراتر از مرز‌های جغرافیایی است و جمعیت‌های غربی را نیز درگیر می‌کند. / اطلاعات آنلاین

ارسال نظر