سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند

دنیل هاگاری: جنبش حماس در دل مردم نهادینه شده است

دنیل هاگاری: جنبش حماس در دل مردم نهادینه شده است سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد جنبش حماس یک فکر و اندیشه و یک حزب است و در دل مردم نهادینه شده است و هرکس معتقد است که رژیم صهیونیستی می‌تواند آن را «نابود» کند، اشتباه می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دنیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به شبکه ۱۳ این رژیم گفت: برای هرگونه سناریو در شمال فلسطین آماده هستیم و هر جنگی در شمال، در صورت وقوع، با توافق با دولت لبنان یا حزب الله خاتمه می‌یابد و ما ملزم به بازگرداندن ساکنان شمال هستیم.

وی تاکید کرد صحبت از «نابودی» حماس فریبکاری است و تا زمانی که کابینه رژیم صهیونیستی جایگزینی برای این جنبش پیدا نکند، حماس پابرجا خواهد ماند.

هاگاری افزود: حماس یک ایدئولوژی است و هرکس گمان می‌کند که رژیم صهیونیستی می‌تواند این جنبش را ریشه‌کن کند، سخت در اشتباه است.

هاگاری همچنین گفت امکان بازگرداندن اسیران صهیونیستی از طریق اقدامات نظامی میسر نیست.

وی در ادامه اذعان کرد: تل‌آویو بهای سنگینی در جنگ غزه پرداخت می‌کند، اما با این حال نمی‌تواند بیکار بماند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد: هدف ما از بین بردن السنوار (رهبر حماس در نوار غزه) است و راهی برای «کشتن» او خواهیم یافت.

وی با اشاره به حضور پهپاد شناسایی حزب‌الله در آسمان فلسطین اشغالی گفت: در حال تلاش برای بهبود سیستم گنبد آهنین پس از پهپاد حزب‌الله در حیفا هستیم.

اما «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به این اظهارات هاگاری بار دیگر ادعا‌های خود را تکرار کرد و گفت نابودی حماس یکی از مهم‌ترین اهداف جنگ است و ارتش رژیم صهیونیستی باید آن را محقق کند.

دفتر نتانیاهو نیز طی ادعایی اعلام کرد: کابینه امنیتی نابودی توان نظامی و حکومتی حماس را یکی از اهداف جنگ معرفی کرده است و ارتش اسرائیل به آن متعهد است.

همچنین «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی حین بازدید از مرز‌های شمال فلسطین اشغالی مدعی شد: ما قابلیت‌های زیادی داریم، اما دشمن تنها از بخش کمی از آن مطلع است.

وی با این ادعا که بسیاری از نیرو‌های ارتش در حال حمله به حزب‌الله هستند، به حضور پهپاد شناسایی حزب‌الله در آسمان فلسطین اشغالی اشاره کرد و مدعی شد: حزب‌الله دیروز توانمندی‌هایی را به نمایش گذاشت که ما از آن مطلع هستیم و در حال آماده سازی راه حل‌هایی برای مقابله با این قابلیت‌ها هستیم.

هالوی به ادعا‌های خود ادامه داد و گفت: ما قابلیت‌های بالایی داریم که در زمان مناسب علنی می‌شوند.

وی مدعی شد: امروز دفاع می‌کنیم، فردا پیروز می‌شویم و پس فردا شهروندان خود را با امنیت بالا برمی‌گردانیم./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار