جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت

پیام مهم چین درباره ارتباط با دولت پزشکیان

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به مقاله رئیس جمهور منتخب ایران در خصوص سیاست خارجی و روابط با چین تصریح کرد که این کشور مایل است با دولت جدید ایران همکاری کند تا مشارکت راهبردی جامع چین و ایران را برای پیشرفت عمیق رهبری کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۲۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 15
کد خبر: ۲۵۰۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «لین جیان»، سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری روز دوشنبه در پرسش یکی از خبرنگاران درباره مقاله مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب ایران و نگاه و رویکرد وی به سیاست خارجی و اشاره به دوستی سنتی ایران و چین اظهار داشت: چین قدردانی خود را از اظهارات پزشکیان در مورد روابط چین و ایران ابراز می‌کند.

وی افزود: چین و ایران سابقه طولانی در تبادلات دوستانه دارند. از زمان برقراری روابط دیپلماتیک که بیش از نیم قرن از آن می‌گذرد، روابط دوجانبه توسعه سالم و پایدار خود را حفظ کرده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین خاطرنشان کرد: چین و ایران در مواجهه با شرایط پیچیده منطقه‌ای و بین‌المللی، همواره از یکدیگر حمایت کرده و با یکدیگر همکاری کرده‌اند. اعتماد متقابل راهبردی را به طور مستمر تحکیم بخشیده، مبادلات و همکاری‌ها را در زمینه‌های مختلف ارتقا داده و ارتباطات و هماهنگی خوبی در امور منطقه‌ای و بین‌المللی برقرار کرده‌اند.

جیان ادامه داد: این مناسبات نه تنها به نفع مردم چین و ایران بوده بلکه کمک‌های مثبتی به ارتقای صلح و ثبات منطقه‌ای و جهانی کرده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین تصریح کرد: چین برای توسعه روابط چین و ایران اهمیت زیادی قائل است و مایل است با دولت جدید ایران همکاری کند تا مشارکت راهبردی جامع چین و ایران را برای پیشرفت عمیق رهبری کند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار