سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

چرا ناخواسته چاق می‌شویم؟

افزایش وزن ناخواسته ممکن است ناشی از برخی تغییرات سبک زندگی مانند: اختلال در روند خواب شبانه، ترک سیگار و ... باشد. در برخی موارد نیز می‌تواند نشان‌دهنده یک بیماری زمینه‌ای مانند بیماری کلیوی، بی‌خوابی و اختلالات تیروئیدی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 26
کد خبر: ۲۵۱۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی علل احتمالی افزایش وزن غیرارادی عبارتند از:

 

۱. مصرف دارو

در موارد متعدد، مصرف انواع خاصی از داروها، مانند داروهای ضد روان پریشی، ضد افسردگی، کورتیکواستروئیدها، داروهای کنترل دیابت و فشار خون، ممکن است باعث افزایش وزن ناخواسته شوند.

 

۲. بی‌خوابی

کمبود خواب می‌تواند بر ریتم شبانه‌روزی بدن تأثیر بگذارد و مختل کردن عملکردهای داخلی، از جمله ایجاد نوسان در هورمون‌های گرسنگی و تحریک به پرخوری، سبب افزایش وزن شود.

 

۳. اختلال تیروئید

کم‌کاری تیروئید بر بسیاری از عملکردهای بدن، از جمله سرعت متابولیسم، تأثیر منفی می‌گذارد و به مرور زمان سبب چاقی ناخواسته می‌شود.

 

۴. سندرم تخمدان پلی کیستیک

این عارضه با چندین ناهنجاری هورمونی مشخص می‌شود. زنان مبتلا به PCOS معمولاً دارای مقاومت به انسولین هستند و در ادامه ممکن است دچار افزایش وزن شوند. هم‌چنین افراد مبتلا به این بیماری در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و سطح کلسترول بالا هستند. هیچ درمانی برای PCOS وجود ندارد؛ اما تغییر سبک زندگی، داشتن رژیم غذایی سالم و ورزش منظم می‌تواند به کاهش وزن و بهبود مقاومت به انسولین کمک کند.

 

۵. مشکلات کلیوی

کلیه‌ها مسئول تصفیه مواد زائد و مایعات از بدن هستند. اگر آسیب ببینند، ممکن است به درستی مواد زائد را دفع نکنند و بدن مایعات را در خود نگه دارد و در نتیجه منجر به افزایش وزن شود./ خبرانلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار