ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

سرقت ۱۰ میلیاردی ۲ زن از یک آشنا

سرقت ۱۰ میلیاردی ۲ زن از یک آشنا رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۲ سارق زن جوان که با شگرد بی‌هوشی ۱۰ میلیارد ریال طلاجات یک شهروند را ربوده بودند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 24
کد خبر: ۲۵۵۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی ولیپور گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: اواخر مردادماه امسال، یکی از شهروندان تهرانی با مراجعه به اداره پنجم پلیس آگاهی، شکایتی مبنی بر سرقت طلاجاتش به ارزش ۱۰ میلیارد ریال توسط دو زن آشنا را مطرح کرد. شاکی ادعا کرد که یکی از این زنان با وی رابطه خانوادگی داشته و با بهانه دیدار، او را به پارکی در غرب تهران دعوت کرده و با دادن آبمیوه مسموم، شاکی را بیهوش کرده و به همراه همدستش اقدام به سرقت طلاجات وی کرده‌اند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: با توجه به حساسیت موضوع، تیم مبارزه با سرقت‌های به عنف اداره پنجم پلیس آگاهی تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کرد. پس از بررسی‌های دقیق و اقدامات اطلاعاتی، کارآگاهان پلیس موفق شدند مخفیگاه متهمان را شناسایی کنند. در نهایت، در یک عملیات ضربتی و با هماهنگی مقام قضائی، هر دو متهم در ترمینال جنوب تهران هنگام تلاش برای فرار به سمت جنوب کشور دستگیر شدند.

وی با اشاره به انتقال دو متهم به مقر انتظامی و انجام بازجویی از آنان گفت: متهمان که دارای سوابق متعددی هستند، در ابتدا اتهامات وارده را انکار کردند، اما در نهایت با ارائه دلایل و شواهد محکم، لب به اعتراف بازکرده و به سرقت طلاجات شاکی به شیوه بیهوشی معترف شدند. همچنین متهمان عنوان کردند که طلا‌های سرقتی را به یک دلال دلار و سکه در میدان فردوسی فروخته‌اند که اقدامات برای دستگیری این فرد در دستورکار ماموران پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارد.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی، متهمان برای تحقیقات بیشتر در اختیار کارآگاهان اداره پنجم قرار گرفتند، گفت: تحقیقات تکمیلی در خصوص این پرونده درحال انجام است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: سرقت پلیس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار