آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

انتقال نظامیان زن ارتش رژیم صهیونیستی از مرز مصر به داخل نوار غزه

انتقال نظامیان زن ارتش رژیم صهیونیستی از مرز مصر به داخل نوار غزه برای اولین بار در تاریخ جعلی رژیم صهیونیستی، نظامیان زن ارتش این رژیم از مرز مصر به داخل نوار غزه منتقل شدند تا کمبود نیروی انسانی در ارتش را جبران کنند و وظایف حفاظت مرزی را بر عهده گیرند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 01
کد خبر: ۲۵۸۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روسیا الیوم نوشت:رژیم صهیونیستی برای اولین بار در تاریخ جعلی خود، نظامیان زن خود را از خارج از حصار مرزی نوار غزه به داخل این منطقه منتقل کرده است تا با کمبود نیروی انسانی در صفوف ارتش خود مقابله کند.

رسانه‌های عبری اعلام کردند که نیاز به انتقال نیرو‌ها از مرز مصر به سمت نوار غزه ناشی از کمبود نیروی انسانی در ارتش این رژیم و فقدان نیرو‌های زرهی برای انجام وظایف محافظت از خط مرزی این منطقه است.

وبگاه صهیونیستی srugim گزارش داد که برای اولین بار، تانک‌های گردان «کارکال» با عبور از حصار مرزی به داخل نوار غزه وارد شده و نظامیان زن جایگزین نیرو‌های ذخیره‌ای شدند که به سمت شمال، به لبنان، منتقل شدند.

این وبگاه عبری افزود که با انتقال تمرکز جنگ به جبهه شمالی، نظامیان زن به نوار غزه رسیده و جایگزین نیرو‌های ذخیره شدند. تا کنون، تنها زنانی که در داخل نوار غزه مانور داده‌اند، بخشی از تیم‌های پشتیبانی پزشکی یا جنگی بودند و این اولین بار است که زنان به عنوان یک واحد رزمی از مرز عبور می‌کنند.

دو هفته پیش نیز یک دوره آموزشی برای نظامیان زن برای استفاده از تانک‌های پیشرفته مارک ۴ ام برگزار شد تا آماده استقرار در نوار غزه شوند. قرار بود که در این تمرین، برد کوپر، معاون ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا، همراه با افسران خود و افسران ارشد ارتش رژیم صهیونیستی شرکت کند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار