ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

انهدام باند ۹ نفره موبایل‌قاپان در تهران

انهدام باند ۹ نفره موبایل‌قاپان در تهران رئیس پلیس پیشگیری تهران از دستگیری باند ۹ نفره سارقان که اقدام به سرقت موبایل و قاپ زنی از شهروندان می‌کردند، خبر داد و گفت: تاکنون ۲۰ نفر از شکات شناسایی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 04
کد خبر: ۲۶۴۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار "علی قاسم پور" گفت: در پی اجرای طرح مبارزه با قاپ زنی تیم عملیاتی کلانتری ۱۰۷ فلسطین، در سطح حوزه استحفاظی، یک دستگاه موتورسیکلت با دو نفر سرنشین را در حین سرقت از یکی از شهروندان مشاهده کردند و بعد از تعقیب و گریز چند دقیقه ای با سارقان در نهایت زمینگیر و دستگیر شدند.

وی گفت: در بررسی های بیشتر مشخص گردید این دو نفر از اعضای باند ۹ نفره می باشند که این سارقان در قالب چند گروه در سطح شهر اقدام به موبایل قاپی می نمایند تیم عملیات با بهره گیری از شیوه های نوین پلیسی هویت تمام اعضای این باند را در محدوده دروازه غار شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در دو عملیات مجزا ۷ نفر از اعضای دیگر این باند به صورت همزمان دستگیر کردند.

سردار قاسم پور بیان کرد: از مخفیگاه متهمان تعداد ۳۰ عدد کلاه نقابدار که در سرقت ها به عنوان پوشش از آن استفاده می کردند و تعداد ۲۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی و ۲۰ قبضه سلاح سرد کشف شد متهمان به جرم خود مبنی بر قاپ زنی اعتراف و بیان کردند که سرقت ها را به صورت تیم چهار نفره با دو موتورسیکلت اقدام به قاپ زنی می کردند.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: یکی از اعضای دستگیر شده این باند مالخر این سارقان بوده که بلافاصله بعد از سرقت گوشی های سرقتی را از سارقان خریداری و پس از جمع آوری قصد ارسال به یکی از کشور های همسایه و فروش آن ها را داشت که با اقدام به موقع پلیس ناکام ماند.

سردار قاسم پور در پایان خاطرنشان کرد: امنیت مالی و جانی شهروندان خط قرمز پلیس می باشد و با هر کسی که سعی در ایجاد اخلال این امر داشته باشد برخورد می شود.

وی به شهروندان توصیه کرد که حتما در مواقع استفاده از تلفن همراه در معابر عمومی نسبت به اطراف خود آگاه باشند و در صورت مشاهده موارد سرقت یا موارد مشکوک با سامانه ۱۱۰ پلیس تماس بگیرند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار