رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

گسترش قتل و غارت در سوریه؛ هر ۱۰ دقیقه یک حمله از سوی عناصر الجولانی

گسترش قتل و غارت در سوریه؛ هر ۱۰ دقیقه یک حمله از سوی عناصر الجولانی منابع سوری از گسترش قتل و غارت در این کشور توسط عناصر وابسته به الجولانی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۰۵ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 25
کد خبر: ۲۶۶۶۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، منابع سوری تاکید کردند که ۹۰ درصد از حقایق در این کشور در رسانه‌های جمعی منتشر نمی‌شود و تجاوزات علیه اقلیت‌ها در سوریه به ویژه مناطق ساحلی از سوی عناصر تروریست تشدید شده است.

آنها اضافه کردند که هر ۱۰ دقیقه یک حمله برای ربایش، ترور یا غارت در سوریه صورت می‌گیرد. تاکنون شش تجمع اعتراض آمیز طی ۲ روز برگزار شده و به نظر می‌رسد خشم مردمی در سوریه طی روز‌های آتی در سایه تجاوزات عناصر الجولانی تشدید شود.

منابع سوری بیان کردند که بسیاری از این حملات از سوی عناصر الجولانی با هدف انتقام در قرداحه، طرطوس، لاذقیه و دیگر مناطق انجام می‌شود./مهر 

کلمات کلیدی: سوریه جولانی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار