اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند

نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که همچنان ۶۳ اسیر این رژیم در اختیار جنبش حماس هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 22
کد خبر: ۲۷۱۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز (شنبه) اعلام کرد: تا به الان ۱۹۲ اسیر از جمله ۱۴۷ اسیر زنده و ۴۵ جسد اسیران را پس گرفته‌ایم.

وی تصریح کرد که همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند.

نخست وزیر صهیونیستی گفت که کابینه او به ادامه تلاش برای استرداد تمامی اسیران زنده جهت بازگرداندن آنها به آغوش خانواده‌هایشان و نیز بازپس‌گیری اجساد برای دفن آنها پایبند است.

امروز گردان‌های قسام به صلیب سرخ سه اسیر اسرائیلی را در النصیرات در مرکز غزه و دو اسیر را در رفح و نیز یک اسیر دیگر را تحویل داد.

این هفتمین دور از تبادل اسیران میان حماس و رژیم صهیونیستی در چارچوب مرحله نخست از توافق آتش بس در غزه بود.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی در راستای ادامه کارشکنی‌های خود، آزادی اسیرانی را که قرار بود امروز آزاد شوند، به تعویق انداخت.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که آزادی اسیران فلسطینی تا زمان برگزاری نشست امنیتی امروز بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، به تعویق می‌افتد.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از منابع نقل کرد، تصمیم در مورد آزادی اسیران فلسطینی بعد از رایزنی‌های امنیتی اتخاذ خواهد شد.

در همین حال، مدیر دفتر اطلاع رسانی اسیران فلسطینی اعلام کرد که تاخیر و تخلف‌هایی از سوی رژیم صهیونیستی در خصوص آزادی اسیران فلسطینی رخ داده است.

وی عنوان داشت رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند اسامی برخی از اسیران را دستکاری کند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده