تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟

لاریجانی: ایستادگی امروز باعث عقب‌نشینی دشمن می‌شود

لاریجانی: ایستادگی امروز باعث عقب‌نشینی دشمن می‌شود مشاور مقام معظم رهبری:هر جنگی ممکن است با تصمیم نابخردانه یک طرف آغاز شود، اما پایان آن باید با خردمندی باشد و هیچ‌کس خواهان طولانی شدن جنگ نیست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۱ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 19
کد خبر: ۲۸۱۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مشاور مقام معظم رهبری گفت:هر جنگی ممکن است با تصمیم نابخردانه یک طرف آغاز شود، اما پایان آن باید با خردمندی باشد و هیچ‌کس خواهان طولانی شدن جنگ نیست.

اگر امروز پایداری کنیم، جنگ زودتر به پایان می‌رسد؛ اما اگر سستی کنیم، جنگ طولانی خواهد شد و جامعه یا عزت خود را از دست می‌دهد یا باید فشار بیشتری را تحمل کند.

برای پایان جنگ، همه باید از نیروهای مسلح حمایت کنند و اگر اسرائیل احساس ضعف کند، به‌سرعت به‌دنبال مذاکره خواهد رفت، چرا که این رژیم پوشالی است و اکنون نیز با مشکلات داخلی روبه‌روست.

ایستادگی امروز باعث عقب‌نشینی دشمن می‌شود و اگر مقاومت نکنیم، دشمن فشارها را ادامه خواهد داد. امروز روز تعیین سرنوشت است و مقاومت می‌تواند آینده منطقه را تغییر دهد؛ این پایداری در نگاه بسیاری از اقوام و مذاهب نیز جلوه‌گر شده است./افکارنیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار