قطر: مذاکرات غیرمستقیم غزه ادامه دارد فایننشال تایمز: بزرگترین بندر اروپا خودش را برای جنگ احتمالی با روسیه آماده می‌کند بقائی: هیچ درخواست ملاقاتی به طرف آمریکایی داده نشده است آلمان سفیر چین را احضار کرد فیدان: ایران را در جریان موضع آمریکا درباره مذاکرات هسته‌ای قرار دادیم فرانسه از اعمال شدیدترین تحریم‌ها علیه روسیه خبر داد جسد بی‌جان نماینده پارلمان فرانسه در منزل شخصی او پیدا شد شمار تلفات سیل در تگزاس به ۱۰۴ نفر رسید انتقال مدیر دفتر شبکه المیادین به زندان عوفر چهره نتانیاهو بعد از شنیدن خبر تارومار شدن نظامیان اسرائیل در غزه + عکس ترامپ در دیدار نتانیاهو: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است اولیانوف: غنی‌سازی ۶۰ درصدی پاسخ ایران به تحریم‌ها و فشار‌های غرب است عراقچی: ایران از محکومیت قاطع تجاوزات اخیر رژیم اسرائیل و آمریکا توسط بریکس قدردانی می‌کند آکسیوس: ترامپ به‌دنبال توافق با نتانیاهو بر سر آینده غزه است فرستاده ترامپ: در حال تدوین طرحی برای آینده لبنان هستیم

مشاور سابق ترامپ: حمله به ایران، باعث فروپاشی آمریکا خواهد شد

«استیو بنن» استراتژیست سابق «دونالد ترامپ» در دولت نخست وی ، به رئیس‌جمهوری آمریکا هشدار داد که در صورت پیوستن به اسرائیل در جنگ علیه ایران، ایالات متحده دچار از هم پاشیدگی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 19
کد خبر: ۲۸۱۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنن مشاور و استراتژیست پیشین ترامپ، به وی هشدار داد که اجازه اقدام نظامی علیه ایران را ندهد و تاکید کرد که ورود آمریکا به یک جنگ دیگر در خاورمیانه، باعث از هم پاشیدن ایالات متحده می شود.

وی که در دولت نخست ترامپ سمت استراتژیست رئیس جمهور را برعهده داشت، در این خصوص گفت: «حرف من در حال حاضر این است که اسرائیلی‌ها باید کاری را که شروع کرده‌اند، تمام کنند. آنها این (جنگ) را شروع کردند. آنها باید تمامش کنند. ما نمی‌توانیم دوباره این کار را انجام دهیم. ما کشور را دچار از هم پاشیدگی می کنیم. نمی‌توانیم عراق دیگری داشته باشیم».

اظهارات بنن در واشنگتن پس از آن مطرح می شود که ترامپ در حال بررسی پیوستن به اسرائیل در حمله به ایران است. رئیس جمهوری آمریکا دیروز چهارشنبه در کاخ سفید در جمع خبرنگاران گفت: «ممکن است این کار را انجام دهم. ممکن است این کار را نکنم. منظورم این است که هیچ کس نمی‌داند من چه کار خواهم کرد.»

فایننشال تایمز خاطرنشان کرده است که بنن به عنوان یکی از چهره‌های شناخته شده جنبش «ماگا» (Make America Great Again) تنها عضو این گروه حامی ترامپ نیست که با ورود به جنگ اسرائیل علیه ایران مخالف است. تاکر کارلسون مجری سابق فاکس نیوز، مت گائتز نماینده سابق فلوریدا در کنگره و مارجوری تیلور گرین نماینده جورجیا، از جمله دستیاران ترامپ بوده‌اند که خواستار خویشتنداری وی شده اند.

نتایح جدیدترین نظرسنجی افکار عمومی در آمریکا نیز حاکی است که بیشتر طرفداران ترامپ با حمله آمریکا به ایران مخالفت دارند. نتایج نظرسنجی روزنامه انگلیسی «اکونومیست» با همراهی موسسه نظرسنجی «یوگاو» که اوایل این هفته انجام شد، نشان می دهد که تنها ۱۹ درصد از ورود آمریکا به این جنگ حمایت می کنند.

بنن در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: «توصیه‌اش به رئیس‌جمهور آن است که به جای عجله در تصمیم‌گیری، وقت بگذارد».

او افزود: «قرار نیست این حمله فردا یا پس‌فردا اتفاق بیفتد. رئیس جمهور باید وقت بگذارد و با مشاورانش این موضوع را مورد بررسی قرار دهد». وی همچنین خواستار مشورت ترامپ با متحدان منطقه ای از جمله محمد بن سلمان ولیعهد عربستان شد.

 رژیم صهیونیستی جمعه گذشته با نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حاکمیت ملی ایران، مناطقی در تهران و برخی شهرهای دیگر را هدف حمله نظامی قرار داد. در جریان این حمله تروریستی، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر