یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ

درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان

درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان سازمان همکاری اسلامی بار دیگر از طرف‌های درگیر در سودان خواست برای دستیابی به آتش‌بس دائمی در این کشور مذاکره کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۲۹۳۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الشروق، این سازمان که مقر آن در جده در غرب عربستان سعودی است، خواستار پایبندی قاطع به حقوق بشر بین‌المللی، تأمین حفاظت از غیرنظامیان و تضمین دسترسی بدون مانع به کمک‌های انسانی برای نیازمندان شد و بر اهمیت احترام به مفاد اعلامیه جده که در تاریخ ۱۱ مه ۲۰۲۳ (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲) امضا شده است، تأکید کرد.

سازمان همکاری اسلامی، بار دیگر بر اهمیت گفت‌و‌گو به منظور دستیابی به آتش‌بس انسانی فوری، به عنوان مقدمه‌ای برای توقف جامع و دائمی جنگ، تاکید و اعلام کرد: این اقدام به حفظ جان غیرنظامیان، کاهش رنج مردم سودان و حفظ وحدت، حاکمیت، امنیت، ثبات و تمامیت ارضی این کشور کمک خواهد کرد.

در روز‌های گذشته، مقامات سودانی، سازمان ملل و سایر نهاد‌ها و سازمان‌های بین‌المللی، «نیرو‌های پشتیبانی سریع» را به ارتکاب «کشتار‌ها و نقض گسترده حقوق بشر علیه غیرنظامیان» در شهر الفاشر متهم کردند. این اتهامات شامل اعدام‌های میدانی، بازداشت‌ها و کوچ اجباری اهالی است. این نیرو‌ها که برای بیش از یک سال این شهر را محاصره کرده بودند از روز یکشنبه به شهر حمله کرده‌اند. با این حال، «نیرو‌های پشتیبانی سریع» این اتهامات را رد کرده‌اند.

بنا بر گزارش‌های سازمان ملل متحد و منابع محلی در جریان جنگ داخلی سودان، حدود ۲۰ هزار نفر کشته شدند و بیش از ۱۵ میلیون نفر در قالب آوارگان داخلی و پناهجویان، خانه‌های خود را ترک کردند. این در حالی است که نتایج تحقیقات یک دانشگاه آمریکایی، شمار قربانیان را حدود ۱۳۰ هزار نفر برآورد کرده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار