قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

کرونا کدام افراد را بیشتر تهدید می کند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به گروه های پرخطر در برابر ویروس کرونا، توجه مضاعف به رعایت نکات بهداشتی را مورد تاکید قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید هادی میر هاشمی، درباره مراقبت از گروه‌های پرخطر در برابر ویروس کرونا، اظهار کرد: افراد سالمند به ویژه افراد بالای ۵۰ سال حتی در صورت نداشتن بیماری زمینه‌ای، اگر به بیماری کرونا مبتلا شوند متأسفانه یکی از گروه‌های پرخطر هستند.

 

وی افزود: هرچقدر رده سنی بالاتر رود به تبع این خطر بیشتر است، بنابر این افراد مسن تا زمانی که علامت پیدا نکرده اند، حتماً اصول بهداشتی را باید با اولویت چند برابری نسبت به افراد عادی رعایت کنند.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: علاوه بر افراد مسن کسانی که از آنان مراقبت می‌کنند و یا مرتب با آنها در ارتباط اند باید بسیار جدی بگیرند.

 

میرهاشمی با بیان اینکه سالمندی معمولاً با بروز بیماری‌های متعددی از جمله بیماری‌های زمینه‌ای تنفسی همراه است، گفت: کسانی که به مدت طولانی از سیگار و قلیان استفاده کرده اند، همچنین افرادی که بر حسب نوع شغلشان دچار بیماری‌های ریوی شده اند، بیماران قلبی، افراد دیابتی و کسانی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند که ایمنی بدنشان را ضعیف می‌کند به ویژه کورتن، بیش از سایر افراد به مراقبت‌های پیشگیرانه نسبت به این بیماری نیاز دارند.

 

وی ادامه داد: کسانی که به طور کلی در یک وضعیت تغذیه‌ای نامناسب هستند و همچنین بیماران سرطانی که تحت شیمی درمانی قرار دارند و یا حتی شیمی درمانی نمی‌کنند هم خودشان و هم اطرافیانشان باید مراقبت‌های ویژه بهداشتی را چندین برابر بیش از سایرین انجام دهند.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با تاکید بر اهمیت بهداشت سرویس‌های بهداشتی برای پیشگیری از این ویروس، یادآور شد: این مراقبت صرفاً یک مراقبت تنفسی نیست، بلکه شامل مراقبت گوارشی هم می‌شود. زیرا ویروس صرفاً از راه تنفس منتقل نمی‌شود و می‌تواند از طریق ترشحات گوارشی اعم از ترشحات دهان و مدفوع نیز منتقل شود.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار