وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

نشست سه‌جانبه صالح، الحلبوسی و الکاظمی در فلوجه

شهر فلوجه امروز میزبان نشست سه‌جانبه رئیس‌جمهور عراق با رئیس پارلمان و نخست‌وزیر مأمور تشکیل دولت این کشور بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 11
کد خبر: ۴۰۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک مسئول عالی رتبه در استان الأنبار گفت که «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق امروز شنبه در سفری به فلوجه نشستی را با رئیس پارلمان و نخست‌وزیر مأمور تشکیل دولت جدید تشکیل داد.

 

وبگاه «المعلومه» به نقل از این منبع گزارش کرد که صالح و «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر مأمور تشکیل دولت به منزل «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان رفته و در نشستی سه‌جانبه به بررسی موضوع تشکیل دولت جدید و دیگر مسائل پرداختند.

 

به گفته این منبع، این نشست به صورت کاملا محرمانه برگزار شد و هیچ یک از خبرنگاران در آن حضور نداشتند و تدابیر شدید امنیتی در فلوجه اتخاذ شده بود.

 

این منبع همچنین گفت که سفر صالح به فلوجه کاملا سیاسی بود و ارتباطی به موضوع اتخاذ مقررات منع آمد و شد بنا به دلایل بهداشتی در استان نداشت.

 

 «برهم صالح» رئیس جمهور عراق بعد از به بن‌بست رسیدن فرآیند تشکیل کابینه توسط «عدنان الزرفی» و مخالفت احزاب سیاسی از جمله احزاب شیعی، پنجشنبه (9آوریل)، مصطفی الکاظمی را برای این مأموریت معرفی کرد و شمار زیادی از شخصیت‌های عراقی در جلسه معرفی او برای تشکیل کابینه حضور داشتند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار