پیشروی نیروهای دولت وفاق ملی به سمت فرودگاه طرابلس-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

پیشروی نیروهای دولت وفاق ملی به سمت فرودگاه طرابلس

نیروهای دولت وفاق ملی (غرب لیبی) در چند روز گذشته نیروهای شرق لیبی تحت فرماندهی ژنرال «خلیفه حفتر» را در چندین محور در طرابلس پایتخت این کشور به عقب رانده و در حال پیشروی به سمت فرودگاه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 31
کد خبر: ۴۴۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، اتاق عملیات برکان الغضب وابسته به نیروهای دولت وفاق ملی در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای تیپ المحجوب وابسته به نیروهای منطقه نظامی مرکزی با قدرت در حال پیشروی به سمت محور الرمله و اطراف فرودگاه طرابلس هستند و دو خودروی نظامی را به تسلط خود درآوردند.

 

طبق گزارش وبگاه «عربی ۲۱»، در این بیانیه آمده است که نیروهای دولت وفاق ملی پس از فرار نیروهای حفتر در این محورها، شش خودروی نظامی را منهدم و اجساد تعدادی از نیروهای حفتر را جمع‌آوری کردند.

 

شبه‌نظامیان حفتر که از فروردین ۹۸ حمله به طرابلس با هدف تصرف این شهر را آغاز کرده‌اند، طی هفته‌های اخیر شکست‌های سختی در شهرهای ساحل غربی و مرز تونس متحمل شده و پایگاه استراتژیک الوطیه، دو شهرک بدر و تیجی و شهر الأصابعه را از دست دادند.

 

لیبی از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق این کشور در سال ۲۰۱۱، تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده است و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند.

 

حفتر با حمایت مصر، امارات و عربستان (و همچنین روسیه و چند کشور غربی) از اواخر فروردین ۱۳۹۸ با هدف اشغال پایتخت، عملیات نظامی علیه طرابلس را آغاز کرد اما با مقاومت شدید نیروهای دولت السراج و شبه‌نظامیان متحد با آن مواجه شده و تا به امروز موفق نشده است به داخل شهر نفوذ کند. نیروهای دولت السراج نیز از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردارند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده