ریزش مو؛ علائم جدید و عجیب کرونا-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

ریزش مو؛ علائم جدید و عجیب کرونا

یک متخصص بیماری‌های عفونی با تاکید بر این که تظاهرات بالینی کرونا مدام در حال تغییر است، گفت: کووید 19 حتی ممکن است سبب ریزش مو و کچلی شود، اما این موارد نادر هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 03
کد خبر: ۴۴۵۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر مسعود مردانی با بیان اینکه ویروس کرونا به هیچ عنوان ضعیف نشده است، گفت: تنها تظاهرات بالینی بیماری تغییر کرده است. هرچه تعداد مریض در دنیا زیاد شود، موارد تظاهرات متفاوت بالینی بیماری را بیشتر شاهد هستیم.

 

وی افزود: زمانی می‌گفتیم تب مالت بیماری هزار چهره است، اما الان باید بگوییم کووید۱۹ بیماری هزار و یک چهره است. حتی می‌تواند سبب ریزش مو و کچلی شود؛ البته این موارد نادر است.

 

مردانی ادامه داد: برای مثال مدتی قبل سندوم کاوازاکی سر و صدای زیادی به پا کرد و اعلام کردیم این بیماری سالیان زیادی است که وجود دارد و اکنون تنها چند مبتلا به کرونا شناسایی شده‌اند که شباهت با سندروم کاوازاکی دارد؛ در حالی که این دو بیماری از یکدیگر جدا هستند و تفاوت دارند.

 

این متخصص بیماری‌های عفونی تاکید کرد: اطلاعات ما و جهان در مورد بیماری کووید ۱۹ بیش از چهار ماه نیست. برای همین هر روز اطلاعات‌مان بیشتر می‌شود.

 

وی افزود: تاکنون هیچ واکسن کرونایی در دنیا برای تزریق به انسان‌ها در دسترس نیست و مردم باید مواظب باشند. البته خوشبختانه کوشش‌ها برای تهیه واکسن دارد به نتیجه می‌رسد. واکسن آمریکایی که در تعداد محدودی استفاده شد و مقرر است مجددا روی تعداد حدود ۶۰۰ نفر امتحان شود و این نشان می‌دهد این واکسن ایمونوژن است و می‌تواند کارایی خود را برای جلوگیری از ابتلا به کرونا نشان دهد./ ایسنا

ارسال نظر