سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

جان بولتون: اقدامات ترامپ برجام را زنده کرده است

جان بولتون: اقدامات ترامپ برجام را زنده کرده است مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا که یکی از سرسخت‌ترین مخالفان برجام است در یادداشتی نوشته تلاش دولت دونالد ترامپ برای فعال کردن مکانیسم ماشه علیه ایران باعث زنده شدن توافق هسته‌ای شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 26
کد خبر: ۵۶۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا در یادداشتی نوشته تلاش دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» برای فعال کردن ساز و کار ماشه و احیای تحریم‌ها علیه ایران بار دیگر به توافق هسته‌ای برجام جان بخشیده است.

 

بولتون در تیتر یادداشت خود در وبگاه شبکه خبری بلومبرگ نوشته است: «ترامپ، بار دیگر توافق هسته‌ای ایران را احیا کرده است.»

 

دونالد ترامپ چند ماه قبل از خروج از برجام، جان بولتون را به عنوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید منصوب کرد. بولتون سپتامبر ۲۰۱۹ از سمتش اخراج شد.

 

بولتون در هفته‌های گذشته به شدت با تلاش دولت ترامپ برای استناد به مفاد توافق هسته‌ای برجام و متن قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت جهت فعال کردن ساز و کار موسوم به «مکانیسم ماشه» مخالفت کرده است.

 

او چندی پیش در یادداشتی در روزنامه وال‌استریت‌ژورنال ضمن یادآوری اینکه آمریکا از توافق هسته‌ای خارج شده و نمی‌تواند همانند یک کشور عضو مکانیسم ماشه را علیه ایران فعال کند، هشدار داده بود اصرار دولت ترامپ بر این مسیر می‌تواند به تضعیف حق وتوی آمریکا در شورای امنیت منجر شود.

 

بولتون در یادداشت جدید خود که امروز چهارشنبه منتشر شده نوشته است: «رئیس‌جمهور ترامپ با درخواست برای "بازگشت خودکار تحریم‌ها علیه ایران" به موجب مفاد قطعنامه صادرشده توسط شورای امنیت در سال ۲۰۱۵ خدمت بزرگی به جو بایدن، نامزد حزب دموکرات در انتخابات کرده است.»

 

فارس

کلمات کلیدی: جان بولتون
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار