توصیه‌های تغذیه ای وزارت بهداشت برای مقابله با آلودگی هوا-راهبرد معاصر
تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟ ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق جریمه‌های رانندگی دوبرابر شده بخشیده نمی‌شود کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی در چناران اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد گرد و خاک میهمان ناخوانده تهرانی‌ها می‌شود | هشدار زرد هواشناسی باند سرقت از مغازه‌های آهن و ضایعات فروشی در تهران متلاشی شد وزیر بهداشت: دستیاری پزشکی شغل می‌شود تصاویر | ارسال محموله دارویی هلال احمر ایران به لبنان آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور ۳ متهم فروش مواد مخدر در فضای مجازی به دام افتادند برف پاییزی این مناطق کشور را دربر می‌گیرد | سردی شدید هوا در برخی نقاط سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت آغاز ثبت‌نام تاکسی‌های «جی ۴» در کشور | اعلام قیمت و نرخ تسهیلات خودرو به متقاضیان اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده رتبه‌بندی برای ۱۸۰ هزار معلم بازنشسته

توصیه‌های تغذیه ای وزارت بهداشت برای مقابله با آلودگی هوا

سخنگوی وزارت بهداشت آلودگی هوا را عاملی برای افزایش ابتلا به کرونا دانست و به ارائه راهکارهای تغذیه‌ای برای مقابله با این معضل پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۲۱ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 10
کد خبر: ۷۳۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، گفت:بر اساس مطالعات علمی آلودگی هوا یکی از عوامل افزایش بیماری کرونا است. انجام رژیم غذایی متناسب به منظور کاهس اثرات سوء ناشی از آلودگی هوا مهم است. پس توصیه می‌کنیم از مصرف غذاهای چرب، سوسیس، کالباس، تنقلات کم ارزش مانند چیپس، پفک و نوشابه‌های گازدار خوددداری کنید.

 

وی افزود: در طول روز آب فراوان میل کنید. استفاده از منابع ویتامین D و مصرف شیر را در برنامه غذایی خود داشته باشید. نسبت به مصرف سیر، پیاز و تره فرنگی جهت محافظت از مخاط دستگاه تنفسی اقدام کنید. مواد غذایی مانند کرفس، اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو، نارنگی، پرتقال و برگ سبز کاهو که غنی از ویتامین C هستند استفاده کنید. مصر ف روزانه یک عدد سیب عوارض ناشی از آلودکی هوا را کاهش می‌دهد.

 

لاری تاکید کرد: میوه‌هایی مانند پرتقال که سرشار از پکتین هستند برای کاهش عوارض آلودگی هوا مفید هستند. مصرف جوانه گندم و روغن‌های گیاهی، جگر و سبزی‌های دارای برگ سبز که منابع ویتامن E هستند را فراموش نکنید. همچنین نسبت به مصرف مواد غذایی حاوی سلنیوم مانند غذاهای دریایی، مرغ، نان و آجیل و مواد غذایی حاوی بتاکاروتن مثل انبه، کدو حلوایی، فلفل، اسفناج و کلم اقدام کنید./  ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار