زمان واریز حقوق مهر ۱۴۰۴ بازنشستگان / چند خبر مهم از آموزش و پرورش زمان بررسی پرونده معترضین استخدام آموزش و پرورش فیلم دوربین مدار بسته زندان قزلحصار منتشر شد / ماجرای اعتصاب غذای زندانیان + ویدئو خبر خوش برای کارکنان دولت /حقوق فرهنگیان و کارکنان دولت ۵۰ درصد بیشتر می‌شود؟ جزئیات شناسایی یک شرکت هرمی در پرند و دستگیری ۲۸ عضو این باند جزییات تیراندازی پلیس به یک خودرو در هویزه و جان باختن یک کودک رئیس سازمان اداری و استخدامی: پنجشنبه‌ها تعطیل رسمی نیستند چه زمانی می‌توانم در کنکور فرهنگیان ۱۴٠۵ ثبت‌نام کنم؟ اعلام زمانبندی بررسی پرونده‌های معترضین استخدام آموزش و پرورش صندوق وام ضروری فرهنگیان چیست؟ سوءقصد به جان رئیس نظام پزشکی مسجدسلیمان با سلاح گرم ماجرای صدور کیفرخواست پرونده جدید نیشکر هفت‌تپه تأثیر اضطراب و استرس در بروز بیماری‌های قلبی عروقی اعلام نتایج اولیه انتخابات سازمان نظام پزشکی شرایط جدید دریافت گواهینامه رانندگی هوای تهران ناسالم شد

توصیه‌های تغذیه ای وزارت بهداشت برای مقابله با آلودگی هوا

توصیه‌های تغذیه ای وزارت بهداشت برای مقابله با آلودگی هوا سخنگوی وزارت بهداشت آلودگی هوا را عاملی برای افزایش ابتلا به کرونا دانست و به ارائه راهکارهای تغذیه‌ای برای مقابله با این معضل پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۲۱ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 10
کد خبر: ۷۳۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، گفت:بر اساس مطالعات علمی آلودگی هوا یکی از عوامل افزایش بیماری کرونا است. انجام رژیم غذایی متناسب به منظور کاهس اثرات سوء ناشی از آلودگی هوا مهم است. پس توصیه می‌کنیم از مصرف غذاهای چرب، سوسیس، کالباس، تنقلات کم ارزش مانند چیپس، پفک و نوشابه‌های گازدار خوددداری کنید.

 

وی افزود: در طول روز آب فراوان میل کنید. استفاده از منابع ویتامین D و مصرف شیر را در برنامه غذایی خود داشته باشید. نسبت به مصرف سیر، پیاز و تره فرنگی جهت محافظت از مخاط دستگاه تنفسی اقدام کنید. مواد غذایی مانند کرفس، اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو، نارنگی، پرتقال و برگ سبز کاهو که غنی از ویتامین C هستند استفاده کنید. مصر ف روزانه یک عدد سیب عوارض ناشی از آلودکی هوا را کاهش می‌دهد.

 

لاری تاکید کرد: میوه‌هایی مانند پرتقال که سرشار از پکتین هستند برای کاهش عوارض آلودگی هوا مفید هستند. مصرف جوانه گندم و روغن‌های گیاهی، جگر و سبزی‌های دارای برگ سبز که منابع ویتامن E هستند را فراموش نکنید. همچنین نسبت به مصرف مواد غذایی حاوی سلنیوم مانند غذاهای دریایی، مرغ، نان و آجیل و مواد غذایی حاوی بتاکاروتن مثل انبه، کدو حلوایی، فلفل، اسفناج و کلم اقدام کنید./  ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر