آمریکا رسماً به توافق اقلیمی پاریس بازگشت-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

آمریکا رسماً به توافق اقلیمی پاریس بازگشت

ایالات متحده رسماً به توافق اقلیمی پاریس که «دونالد ترامپ» علیرغم انتقادات شدید از آن خارج شده بود، بازگشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 20
کد خبر: ۷۸۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در اولین روز از ریاست‌جمهوری خود در تاریخ ۲۰ ژانویه (اول بهمن ماه) با امضای یک فرمان اجرایی، آمریکا را در مسیر بازگشت مجدد به توافق اقلیمی پاریس قرار داد اما پیوستن مجدد این کشور به این توافق بین‌المللی ۳۰ روز به طول انجامید و در نهایت روز گذشته (جمعه) ایالات متحده رسماً به این توافق پیوست.

 

پایگاه اطلاع‌رسانی «هیل» در این خصوص گزارش کرد، «جان کری» نماینده ویژه آمریکا در امور اقلیمی روز جمعه طی مراسمی اعلام کرد که علیرغم بازگشت مجدد آمریکا به توافق اقلیمی پاریس، هنوز اقدامات زیادی باید انجام شود.

 

کری که در دوران ریاست‌جمهوری «باراک اوباما» به عنوان وزیر امور خارجه آمریکا فعالیت می‌کرد، گفت: «ما می‌دانیم که اجرای توافق پاریس کافی نیست. اگر تمامی کشورها آن را اجرا کنند، هنوز شاهد گرم شدن سیاره زمین هستیم».

 

طبق توافق اقلیمی پاریس، کشورهای جهان توافق می‌کنند تا گرم شدن کره زمین را به کمتر از دو درجه سانتی‌گراد بالاتر از سطح قبل از صنعتی شدن محدود کنند و هدف بعدی آن محدود کردن گرمایش زمین به ۱.۵ درجه سانتی گراد است.

 

دولت ترامپ با این استدلال که این توافق بین‌المللی برای کارگران و تاجران ناگوار است، از توافق اقلیمی پاریس خارج شد اما بایدن تأکید کرده است که این توافق فرصتی برای مشاغل است زیرا آمریکا به سمت انرژی پاک در حرکت است.

 

بایدن همچنین استدلال کرده است که تغییرات اقلیمی یکی از چندین بحرانی است که ایالات متحده در حال حاضر با آن روبرو است.

 

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل در واکنش به بازگشت ایالات متحده به توافق اقلیمی پاریس گفت: «این خبر خوبی برای ایالات متحده و برای جهان است. در چهارسال گذشته، نبود یک بازیگر کلیدی، شکافی را در توافق پاریس به وجود آورد. یک حلقه گمشده».

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار