رد لایحه حق رأی زندانیان در کنگره آمریکا-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

رد لایحه حق رأی زندانیان در کنگره آمریکا

نمایندگان کنگره آمریکا با اکثریت قاطع، لایحه‌ دادن حق رأی به زندانیان این کشور را رد کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 03
کد خبر: ۷۹۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر لایحه مربوط به دادن حق رأی به زندانیان آمریکایی، روز سه‌شنبه به وقت محلی با اکثریت قاطع از سوی کنگره این کشور رد شد.

به نوشته نشریه «نیوز ویک»، اعضای مجلس نمایندگان آمریکا با ۳۲۸ رأی مخالف در برابر ۹۷ رأی موافق، متمم پیشنهادی «کوری بوش» نماینده حزب دموکرات را رد کردند.

در این بین، تمامی ۲۰۹ نماینده جمهوری‌خواه حاضر در مجلس نمایندگان و ۱۱۹ نماینده دموکرات با شرکت کردن زندانیان در انتخابات فدرال آمریکا مخالفت کردند.

کوری بوش پس از شکست این پیشنهاد در حساب توئیتری خود «ظلم در حق زندانیان و محروم کردن آن‌ها از حق رأی» را محکوم کرد و آن را نژادپرستانه دانست.

«رشیده طلیب» دیگر نماینده دموکرات حامی این متمم نیز در پیامی توئیتری نوشت: «محروم کردن زندانیان از حق رأی، به‌ویژه سیاه پوستان، مستقیماً با گذشته نژادپرستانه کشورمان و تاریخ برده‌داری مرتبط است».

او در ادامه نوشت: «نمی‌توانیم انسان بودن افراد زندانی را انکار کنیم و جوامع را از شنیدن صدا، قدرت و انسانیت آن‌ها محروم کنیم».

متمم فوق قرار بود تحت قانون‌گذاری جدید آمریکا تحت عنوان قانون «برای مردم» تصویب شود. تقریباً تمامی دموکرات‌های مجلس نمایندگان حامی تصویب این قانون هستند اما جمهوری‌خواهان شدیداً با آن مخالف هستند.

این قانون پس از جنجال‌ها و حواشی پیرامون انتخابات ریاست جمهوری آبان امسال مطرح شد و هدف آن تقویت امنیت و صحت انتخابات و اصلاح قوانین مخارج سیاسی در انتخابات است.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده