موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

خبر بد درباره واکسن های کرونا

خبر بد درباره واکسن های کرونا سویه «دلتا پلاس» که به دلیل جهش در نوع دلتا یا «B.۱.۶۱۷.۲» شکل گرفته، اولین بار در هند شناسایی شد و یکی از محرک‌های اصلی بروز موج دوم بیماری در این کشور و چندین کشور دیگر از جمله انگلیس محسوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۰۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 22
کد خبر: ۹۲۷۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر یکی از مقامات سازمان جهانی بهداشت (WHO) گفت: واکسن‌های کووید-۱۹ در حال از دست دادن اثربخشی خود در برابر سویه دلتای کرونا هستند.یک متخصص اپیدمیولوژی در اظهاراتی گفت: واکسن‌های کووید-۱۹ نشانه‌هایی از کاهش اثربخشی در برابر سویه دلتای کروناویروس از خود نشان داده اند هرچند واکسن‌های موجود همچنان در پیشگیری از ابتلا به نوع شدید بیماری و مرگ ناشی از آن موثر هستند.


این مقام سازمان جهانی بهداشت افزود: ممکن است در آینده با یک مجموعه جهش ویروسی مواجه شویم و به این معنی است که واکسن‌ها قدرت خود را در برابر کروناویروس از دست می‌دهند.
سویه «دلتا پلاس» که به دلیل جهش در نوع دلتا یا «B.۱.۶۱۷.۲» شکل گرفته، اولین بار در هند شناسایی شد و یکی از محرک‌های اصلی بروز موج دوم بیماری در این کشور و چندین کشور دیگر از جمله انگلیس محسوب می‌شود.


این سویه از سرعت انتقال بالایی برخوردار است و سازمان جهانی بهداشت از آن به عنوان چهارمین سویه نگران کننده ویروس نام برده است.
بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس نیز نسبت به احتمال مواجهه با زمستانی سخت در این کشور خبر داد. موارد ابتلا به سویه دلتا در یک هفته حدود ۳۰ درصد در انگلیس افزایش داشته و موارد بستری و پذیرش در بخش مراقبت‌های ویژه نیز روند صعودی پیدا کرده است.


مقامات روسیه نیز عامل افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در این کشور را سویه دلتای کروناویروس اعلام کرده اند. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
و احدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۳
0
0
خواهشمندم اول مملکت خودتان را واکسن بزنید بعد اقدام به فروش کنید دنیا نصف مردمشون را زدن شما هنوز نه من ۶۵ سال دارم با بیماری زمینه
پرطرفدارترین اخبار