رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

استرالیا به خرید زود هنگام تسلیحات پیشرفته روی آورد

استرالیا به خرید زود هنگام تسلیحات پیشرفته روی آورد روزنامه "ساوث چیاینا مورنینگ پست" روز سه شنبه گزارش داد که دولت استرالیا از بیم تهدیدات احتمالی روسیه و چین در جهان و جنوب شرق آسیا، خرید تسلیحات پیشرفته از جمله خرید موشک‌های دوربرد را آغاز کرده است که طبق برنامه قرار نبود به این زودی خریداری شوند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 05
کد خبر: ۱۲۸۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، "پیتر داتون" وزیر دفاع استرالیا امروز در گفتگو با تلویزیون "سون نتورک" کشورش گفت:"احتمال حمله چین به تایوان که ممکن است در دهه ۲۰۴۰ اتفاق بیفتاد، منتفی نیست. به گمانم برنامه زمانی اکنون به طرز چشمگیری فشرده شده است. هنگامی که به اوکراین نگاه می‌کنیم، احتمال اینکه روسیه به سمت لهستان یا کشوری دیگر در اروپا حرکت کند، وجود دارد. این تکرار وقایع دهه ۱۹۳۰ است؛ چیزی که ما نباید اجازه بدهیم اتفاق بیفتاد.»

وی با اعلام اینکه خرید جت‌ها و کشتی‌های جنگی ۳.۵ میلیارد دلار استرالیا (۲.۶ میلیارد دلار آمریکا) هزینه دارد و بازدارندگی استرالیا را در برابر دشمنان احتمالی افزایش می‌دهد، گفت: با توجه به اینکه جدول تحولات بین المللی تغییر کرده است، "جت‌های جنگنده اف‌ای-۱۸اف سوپر هورنت" (FA-۱۸ F Super Hornet) تا سال ۲۰۲۴ با موشک‌های هوا به زمین پیشرفته ساخت آمریکا مجهز خواهد شد و این اتفاق سه سال زودتر از موعد انجام می‌شود.

براساس این گزارش، این تغییر برنامه پس از اینکه جزایر سلیمان پیش‌نویس یک معاهده امنیتی با چین را اعلام کرد، صورت گرفته است. این در حالیست که چین اتهاماتی را مبنی بر افزایش تنش‌ها رد کرده و اعلام می‌کند که سایر کشور‌ها به دنبال افزایش تنش هستند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار