شینزو آبه: سیاست‌های زلنسکی موجب حمله روسیه به اوکراین شد-راهبرد معاصر
حمله موشکی حزب الله به مقر اطلاعاتی ارتش اسرائیل در محور شمال آنتونیو گوترش: در متوقف ساختن بزرگترین کشتار تاریخ شکست خوردیم بیانیه مشترک آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران و کشور‌های منطقه بیماری عفونی ناشناخته در افغانستان/ ۵۰۰ نفر مبتلا شدند جمهوری آذربایجان و رژیم صهیونیستی موافقتنامه نظامی امضا کردند سفیر لبنان در عراق: ایران همواره پشتیبان ما بوده است فرمانده یگان پهپادی حزب‌الله هدف حمله اسرائیل به ضاحیه شهادت ۷۲ نفر در پی حملات گسترده رژیم صهیونیستی به لبنان | ۴۰۰ نفر مجروح شدند تل‌آویو ادعای رسانه عبری درباره آتش‌بس با لبنان را تکذیب کرد حمله موشکی حزب‌الله به مجتمع صنایع نظامی حیفا پوتین آمریکا را به استفاده از سلاح اتمی تهدید کرد | فرمان تغییر دکترین هسته‌ای روسیه صادر شد اعلام بسته جدید کمک اتحادیه اروپا به افغانستان طالبان: افغانستان قصد دارد به بریکس بپیوندد رسانه عبری: آتش‌بس میان حزب‌الله و اسرائیل در ساعات آینده برقرار می‌شود نشست شورای امنیت درباره لبنان | فرانسه: طرح مشترکی با آمریکا برای آتش‌بس تدوین کرده‌ایم

شینزو آبه: سیاست‌های زلنسکی موجب حمله روسیه به اوکراین شد

نخست‌وزیر سابق ژاپن تصریح کرد که مواضع رئیس‌جمهور اوکراین درباره پیوستن به ناتو و عدم پذیرش استقلال جمهوری‌های دونباس به عملیات نظامی ویژه مسکو در اوکراین منجر شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۸۷۶

به گزارش راهبردمعاصر، «شینزو آبه» نخست‌وزیر سابق ژاپن در گفتگو با روزنامه «اکونومیست»، مواضع سیاسی «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در خصوص عضویت در ناتو و امتناع از حل درگیری‌ها در دونباس را عامل آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین اعلام کرد.

آبه در این خصوص گفت: «اگر ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین وادار به متعهد شدن برای عدم پیوستن به ناتو می‌شد یا وادار می‌شد که درجه بالایی از استقلال را به دو قلمرو در شرق کشور دهد، احتمالاً جلوگیری از درگیری‌ها در اوکراین امکانپذیر بود».

این سیاستمدار ژاپنی همچنین ادامه داد که با این حال، دستیابی به تغییر در موضع رئیس‌جمهور اوراین بسیار دشوار است و به نظر وی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا می‌تواند بر رئیس این کشور جمهوری سابق شوروی تأثیر بگذارد.

وی در نهایت موافقت زلنسکی با عقب‌نشینی از موضع خود درباره ناتو و جمهوری‌های دونباس لوهانسک و دونتسک گفت: «اما زلنسکی، قطعاً مخالفت خواهد کرد».

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ماه) به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس دونتسک و لوهانسک برای دفاع در مقابل حملات اوکراین، دستور آغاز عملیات نظامی در این کشور اروپایی را صادر کرد و هدف از این عملیات را نازی زدایی و خلع سلاح کی یف اعلام کرد، اما کشور‌های غربی از همان ابتدا با تشدید فشار تحریم‌ها و عرضه تسلیحات به اوکراین به مسکو پاسخ دادند.

روسیه از همان آغاز عملیات نظامی خود در اوکراین از مقام‌های کی‌یف درخواست کرد که رسماً وضعیت بی‌طرفی خود را اعلام کنند و از درخواست برای عضویت در ناتو صرفنظر کنند. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار