یک مقام ایرانی: توقف دائمی غنی‌سازی کاملاً رد شده است عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن

طرح ارتش آمریکا برای تاسیس مرکز دفاع موشکی در خاورمیانه

یک رسانه آمریکایی روز چهارشنبه گزارش داد که فرماندهی نظامی آمریکا در خاورمیانه در حال توسعه برنامه‌ای برای افتتاح یک مرکز آزمایش نظامی جدید در عربستان سعودی است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 07
کد خبر: ۱۴۹۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وبگاه شبکه «ان بی سی نیوز» به نقل از مقام‌های نظامی آمریکا، این مرکز قرار است فناوری‌های جدید را برای مبارزه با تهدید فزاینده پهپادها آزمایش و قابلیت‌های دفاع هوایی و موشکی یکپارچه را آزمایش کند.

برنامه ریزی اولیه توسط سنتکام صورت می گیرد و برنامه آن بر اساس مرکز آزمایش موشک‌های دوربرد ایالات متحده در «نیومکزیکو» است. در حالی که مکان این مرکز هنوز نهایی نشده، اما مقامات مطلع گفتند که عربستان سعودی بیشترین بخت را دارد زیرا دارای فضاهای باز بزرگ و توانایی آزمایش روش‌های مختلف جنگال (جنگ الکترونیک) است.

یک مقام دفاعی آمریکا گفت: «برای عربستان به عنوان مرکز ثقل بسیاری از تلاش‌های امنیتی منطقه‌ای آینده، این یک فرصت است.»

این وبگاه نوشت، برنامه ریزی برای این تاسیسات آزمایشی در بحبوحه افزایش همکاری امنیتی بین کشورهای عربی و (رژیم ) اسرائیل علیه ایران صورت می‌گیرد که در سال‌های اخیر زرادخانه موشک‌های بالستیک و ناوگان پهپادهای قدرتمندی ایجاد کرده است.

در جریان سفر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه در ماه ژوئیه نیز مقامات ایالات متحده از توان بالقوه کشورهای منطقه برای تقویت دفاع موشکی خود خبر دادند.

به گفته دو مقام دفاعی ایالات متحده، در حالی که هنوز برآورد دقیقی از هزینه این برنامه وجود ندارد، اما ایالات متحده احتمالاً حدود ۲۰ درصد هزینه این پروژه را تامین می‌کند و بقیه را نیز کشورهای عرب برعهده می‌گیرند.

این دو مقام دفاعی ایالات متحده گفتند که هیچ جدول زمانی مشخصی برای زمان شروع برنامه موسم به رد سندز» وجود ندارد، اما بعید است که قبل از پایان سال ۲۰۲۲ صورت بگیرد.

سخنگوی تروریست‌های سنتکام از اظهار نظر در مورد جزئیات این برنامه خودداری کرده است.

اخیرا نیز روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در گزارشی مدعی شد نیروی دریایی آمریکا در تلاش برای محدود کردن نیروهای نظامی ایران در منطقه، در حال همکاری با رژیم صهیونیستی، عربستان سعودی و برخی دیگر از کشورهای غرب آسیا برای ساخت شبکه‌ای از پهپادهاست؛ برنامه‌ای که به ادعای این گزارش، پنتاگون امیدوار است الگویی برای عملیات در سراسر جهان باشد. 

پیشتر یک وبگاه تخصصی امور نظامی در گزارشی نوشت، ایران در تولید انبوه تسلیحات ضد هوایی و تجهیزات مربوط به آن‌ها تقریبا به خودکفایی کامل رسیده است.

وبگاه «مانیتورینگ آرم‌ریس» نوشت، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش ایران دارای ذخایر فراوانی از سامانه‌های موشکی هستند. نظامی ایران در بحبوحه تحریم بی‌امان اقتصادی، چهار سامانه دفاع موشکی متحرک مختلف را راه‌اندازی کرده و این یک دستاورد شگفت انگیز است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار