تاکید کاخ‌سفید بر تامین منافع امنیت ملی آمریکا با تداوم مذاکرات هسته‌ای ایران-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

تاکید کاخ‌سفید بر تامین منافع امنیت ملی آمریکا با تداوم مذاکرات هسته‌ای ایران

سخنگوی کاخ سفید شامگاه جمعه گفت که ادامه مذاکرات هسته‌ای با ایران در راستای منافع امنیت ملی آمریکا قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی کاخ سفید شامگاه جمعه گفت که واشنگتن آماده تحمیل هزینه‌های شدید اقتصادی بیشتری علیه روسیه است.

 

وی که در کنفرانس خبری کاخ سفید صحبت می‌کرد، افزود: «اگر روسیه بخش‌هایی از اوکراین را الحاق کند، آمریکا هرگز آن را برسمیت نخواهد شناخت».

 

سخنگوی کاخ سفید اضافه کرد: «همه‌پرسی که مسکو در اوکراین برگزاری می‌کند، نقض آشکار قانون بین‌الملل و توهین به اصل حق حاکمیت به شمار می‌آید».

 

این مقام آمریکایی در ادامه کنفرانس خبری خود درباره مذاکرات با ایران نیز گفت: «اعتقاد داریم که ادامه مذاکرات هسته‌ای با ایران در راستای منافع امنیت ملی آمریکا قرار دارد».

 

وی اضافه کرد: «از ابزارهای دیگری برای حل باقی مشکلات در خصوص رفتارهای ایران استفاده خواهیم کرد».

 

دور جدید مذاکرات رفع تحریم‌های ایران پس از وقفه‌ای پنج‌ ماهه از پنجشنبه گذشته، ۱۳ مردادماه در شهر وین آغاز شد. این مذاکرات به مدت چهار روز ادامه داشت و روز دوشنبه ۱۷ مرداد با پرواز هیئت‌های شرکت‌کننده به پایتخت‌ها به پایان رسید.

 

تحلیلگران می‌گویند برخی عوامل مانند فشارهای رژیم صهیونیستی، اختلافات با کنگره و مشکلات داخلی در آمریکا دلیل بی‌میلی دولت بایدن برای بازگشت به برجام در ماه‌های گذشته بوده است.

 

بایدن در شرایطی سال ۲۰۲۱ بر سر کار آمد که سیاست فشار حداکثری علیه ایران در دستیابی به اهدافش ناکام مانده بود. این سیاست علاوه بر ناکامی در شکل دادن به یک توافق هسته‌ای جدید، باعث ایجاد تفرقه در روابط میان کشورهای دو سوی آتلانتیک، به خطر افتادن اثربخشی نظام تحریم‌ها به عنوان یکی از ابزارهای اصلی سیاست خارجی آمریکا و مهم‌تر از همه تقویت جریان استکبارستیز در ایران شد.

 

جمهوری اسلامی ایران راستی‌آزمایی رفع تحریم‌ها، اخذ تضمین در خصوص ماندگاری برجام و رفع ادعاهای پادمانی آژانس اتمی را اصلی‌ترین مطالبه خود در مذاکرات رفع تحریم‌ها قرار داده و تأکید کرده که تنها بازگشت به قرارداد دوجانبه‌ای که در ازای برخی محدودیت‌ها نفع ملموس اقتصادی برای ملت ایران به همراه داشته باشد را منطقی می‌داند و آن را می‌پذیرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده