اعلام آمادگی ترکیه برای مذاکره با یونان-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

اعلام آمادگی ترکیه برای مذاکره با یونان

وزیر دفاع ترکیه گفت که این کشور آماده حل اختلافات با یونان از طریق گفت‌وگو می‌باشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۰۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 30
کد خبر: ۱۵۲۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، «حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه روز پنجشنبه گفت که ترکیه همچنان به اقدامات تحریک آمیز خود ادامه می‌دهد.

وی در ادامه سخنانش گفت: «آنکارا برای دستیابی به صلح به قوانین بین‌المللی مراجعه خواهد کرد و حل اختلافات از طریق مذاکرات حاصل می‌شود».

وزیر دفاع ترکیه اضافه کرد: «دریای اژه باید امن بوده و منابع طبیعی آن را منصفانه تقسیم کنیم و آماده حل اختلافات با یونان از طریق گفت‌وگو هستیم».

یونان و ترکیه در زمینه نظامی به شدت با هم رقابت دارند و هر دو در حال تجهیز نیروهای مسلح خود به ویژه در بخش هوایی هستند. یونان به تازگی ۲۴ فروند جنگنده «رافال» ساخت فرانسه، ۶ فروند جدید و ۱۸ فروند دست دوم و همچنین سه فروند ناوچه فرانسوی سفارش داده است. یونان همچنین نامه‌ای را برای خرید یک اسکادران از جنگنده‌های «اف-۳۵» در ماه ژوئن به ایالات متحده ارسال کرد.

یونان و ترکیه همدیگر را به نقض حریم دریایی و هوایی خود متهم می‌کنند. یونان و ترکیه در زمینه انرژی و موضوع پناهجویان نیز با هم اختلاف دارند.

ترکیه در ماه‌های اخیر انتقادات خود را از استقرار نیروهای یونان در جزایری در شرق دریای اژه، افزایش داده است. این جزایر طبق «معاهده ۱۹۲۳ لوزان» و«معاهده ۱۹۴۷ پاریس» باید غیرنظامی شوند، بنابراین هرگونه استقرار نیروی نظامی یا سلاح در جزایر اکیدا ممنوع است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده