ابتلای ۸۰۰ مسافر کشتی تفریحی استرالیا به کووید-۱۹-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

ابتلای ۸۰۰ مسافر کشتی تفریحی استرالیا به کووید-۱۹

یک کشتی تفریحی با حدود ۸۰۰ مسافر مبتلا به کووید-۱۹ در بندر سیدنی استرالیا پهلو گرفت
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 12
کد خبر: ۱۵۸۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه تلویزیونی‌ای بی سی نیوز امروز شنبه گزارش داد کشتی تفریحی «مجستیک پرینسس» (Majestic Princess) با حدود ۸۰۰ مسافر مبتلا به کووید-۱۹ در بندر سیدنی پهلو گرفته است.

 

به گفته مقامات بهداشتی استرالیا بالاترین سطح هشدار ویروس کرونا برای این کشتی که ۳۳۰۰ مسافر و ۱۰۰۰ خدمه دارد، صادر شده است.

 

در این گزارش آمده است که بسیاری از مسافران پس از تست کووید و منفی شدن آزمایششان از کشتی پیاده شده اند.

 

مارگریت فیتزجرالد، رئیس اپراتور سفر‌های دریایی کارناوال استرالیا، گفت که حدود ۸۰۰ نفر در کشتی به ویروس کرونا مبتلا شده اند. به گفته این مقام سفر کشتی ۱۲ روزه است و تقریباً در نیمه راه شاهد چنین تعداد بالایی از مبتلایان بوده است. وی افزود که اکثر مسافران دارای علائم خفیف یا بدون علامت بودند و در طول سفر در اتاق‌های خود ایزوله شده بودند.

 

طبق اعلام وزارت بهداشت استرالیا، این کشور شاهد افزایش ۴۷/۳ درصد مبتلایان به کرونا طی یک هفته اخیر بوده است.

 

پیش از این، دانشگاه واشنگتن در تحلیلی اعلام کرد پیش‌بینی می‌کند موارد ابتلاء روزانه و جهانی به بیماری کووید-۱۹ تا ماه فوریه ۲۰۲۳ به آرامی به حدود ۱۸ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر نسبت به میانگین ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار مورد روزانه فعلی افزایش یابد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده