اتهام انگلیس به چین درباره پنهان‌کاری در حوزه نظامی-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

اتهام انگلیس به چین درباره پنهان‌کاری در حوزه نظامی

رسانه‌های انگلیس می‌گویند «جیمز کلورلی»، وزیر خارجه این کشور در سخنانی که قرار است روز سه‌شنبه ایراد شود از چین خواهد داشت درباره دلایل آنچه به گفته او «بزرگترین تقویت نظامی در دوران صلح» از سوی پکن است توضیح دهد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۲ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 26
کد خبر: ۱۸۱۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر وزیر خارجه انگلیس مدعی شده پنهان‌کاری انگلیس در خصوص برنامه‌های نظامی‌اش ممکن است به «خطای محاسباتی غم‌انگیز» منجر شود.

در پی اقدام انگلیس برای کاهش سرمایه‌گذاری‌های چین به دلیل آنچه نگرانی‌های امنیتی خوانده شده روابط دو کشور به پایین ترین سطح تنزل کرده است. انگلیس همچنین از آنچه «ماجراجویی‌های نظامی» چین خوانده شده ابراز نگرانی کرده است.

رسانه‌های انگلیس که به نسخه‌ای از سخنرانی وزیر خارجه انگلیس که قرار است روز سه شنبه در لندن برگزار شود دست یافته‌اند می‌گویند او در این سخنرانی خواستار «روابط قوی و سازنده» با پکن خواهد شد.

کلورلی همچنین خواهد گفت: «من از چین می‌خواهم درباره دکترین و مقاصدش پیرامون توسعه‌گری نظامی این کشور شفاف‌سازی کند زیرا شفافیت حتما به نفع همه است و پنهان‌کاری تنها می‌تواند مخاطرات خطای غم‌انگیز محاسباتی را افزایش دهد.»

تایوان از سال ۱۹۴۹ توسط یک دولت محلی خودمختار اداره می‌شود اما پکن این جزیره را بخشی از سرزمین اصلی خود می‌داند. آمریکا با وجود آنکه اعلامیه چین واحد را پذیرفته و گفته به آن پایبند است به تنش‌ها بر سر تایوان دامن می‌زند.

منابع خبری در روزهای گذشته گزارش داده‌اند ایالات متحده بیش از ۲۰۰ مربی نظامی را برای آموزش به نیروهای مسلح تایوان به این جزیره اعزام کرده است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار