آمریکا به تایوان هم توپخانه موشکی هایمارس ارسال می‌کند-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

آمریکا به تایوان هم توپخانه موشکی هایمارس ارسال می‌کند

همزمان با عدم موفقیت سامانه‌های توپخانه موشکی هایمارس در اوکراین، وزارت دفاع تایوان اعلام کرد که این جزیره قرار است به این سامانه موشکی مجهز شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با اعلام عدم موفقیت سامانه‌های موشکی «هایمارس» ساخت آمریکا اهدایی به اوکراین، وزارت دفاع تایوان روز چهارشنبه اعلام کرده که این جزیره قرار است به این سامانه موشکی مجهز شود.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و پیام‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند.

 

به نوشته وبگاه «فوکوس تایوان» تایوان قرار است این تسلیحات را یک سال زودتر از زمان برنامه ریزی اولیه از دریافت کند. به دنبال رایزنی‌های تایوان با آمریکا، ایالات متحده ارسال این سامانه را به تایوان در اولویت قرارداد.

 

این قرارداد نظامی در حالی عملیاتی می‌شود که کارشناسان نظامی آمریکایی اعلام کردند که نمی‌دانند ارتش روسیه چگونه با موشک‌های سامانه هایمارس در اوکراین مقابله می‌کند.

 

ارتش آمریکا پی برده که سامانه‌های دفاع هوایی روسیه به طور فزاینده‌ای در حال سرنگون کردن موشک‌های سامانه هایماریس هستند که به اوکراین تحویل داده شده است.

 

همزمان با تداوم قدرت نمایی چین به تایوان، وزیر دفاع این جزیره روز دوشنبه گفت که انتظار دارد یک بسته تسلیحاتی ۵۰۰ میلیون دلاری از آمریکا را در سال جاری برای جبران تاخیر در خرید تسلیحات از این کشور دریافت کند.

 

آمریکا در حالی به تایوان کمک‌های نظامی ارائه می‌دهد که تحلیلگران نظامی براین باورند علیرغم تجهیز تایوان به سامانه‌های دفاع موشکی، نیروی هوایی این جزیره توان ایستادگی برابر نیروی هوایی قدرتمند چین را ندارد.

 

تایوان ۱۴۱ جنگنده «اف-۱۶ ای» را به نوع اف-۱۶ وی تبدیل کرده است. تایوان البته ۶۶ فروند اف-۱۶ وی جدید سفارش داده که دارای سامانه‌های اویونیک، تسلیحات و راداری جدید هستند. با این حال، نیروی هوایی تایوان به سختی با همتای چینی خود قادر به مقابله است. نیروی هوا دریای چین ناوگانی متشکل از ۱۷۰۰ فروند هواپیمای جنگی است./فارس

ارسال نظر